Thread: Test Sabiranja
View Single Post
Old 12-10-2007, 11:10 AM   #230
Bitch
SuperModerator

Bitch's Avatar

Default Re: Test Sabiranja

...e moj Shiva internet manijace

ne znam samo sta ti nije jasno pa da rasvetlim... gitare u jednom snimku ima, jer je to temp mix na kovinicevoj sabirnici, sa nekim ranim editom Vlatka Stefanovskog, koji smo zbog dogovora oko autorskih prava resili da izbacimo iz svih ostalih trackova (ko ume, razumece, i reci ce "e cool, hvala na testu" , a nece traziti dlaku u jajetu koje btw nema) i ona je jedina sa "drugacijim" miksom... da se razumeti zasto, zar ne? Sabirnica mi je bila kod mene prvog dana kad sam poceo da miksam album, i iako je mix drugaciji, zamolili su me da stavim i nju za download, cisto da cujete neke sonicne koloracije, a ne razlike u miksu (iako je to naznaceno) - namerno nisam to napisao pre nego sto su objavljeni rezultati, zato sto bi bar neko skontao o kojoj se sabirnici radi, i imao pogodak za bar jednu

...sve ostalo, miksevi su isti, a reverbi - tacno je da izlaze bolje na hardverskim sabirnicama, sad to sto to neko ne moze da utuvi u vugla, njegov issue... konkretno ta numera je radjena tako da sam reverbe slao sa velikim sendom u TC6000, a return mi je bio smanjen podosta, i sad vidi, nek sabirnica digne i otvori makar za 2 db-a, mnogo vise reverba se cuje.

...google filozofija, i citanje izmedju redova... pa da tu smatram i tebe, zato sto sam sve ovo vec napisao tamo negde na pocetku thread-a, al te mrzelo da citas, pa eto i mene je mrzelo da dvaput kucam ISTI tekst, pa sam ti izasao u susret i spasio te par klikova misem...

...ne znam samo sto da se vredjamo ...test mi je los, kao i moj prethodni post?? ...Mogu i ja tebe vredjati, pa to je najmanji problem samo ne znam zasto? Mada sam si sebe odao, filozofiras po ceo dan, umesto da napravis nesto i budes in the game, ti prosipas filozofije i trosis kilobajte na Rumski serveru za psihological ispade i prosvetljavas teme ljudskog postojanja uradi analizu svojih postova na ovom forumu, i videces koliko % ima veze sa muzikom, zvukom, a koliko o nekim tamo filozofijama alal vera, ne branim nikakve teme na forumu, niti to ima smisla, ali ne vidim da mlacenje prazne slame takodje ima smisla. Ako ti nesto nije jasno, uzmes i pitas, ali prethodno iscitas sve
sto pise pa ako ne nadjes odgovor, pitas. Da ne kazem koliko ima RTFM likova... ljudi jednostavno ne vole da citaju manuale, pa to ti je... lakse je otvoriti topic i pitati kako da promenim midi kanal na sintu, nego da pregleda svoj pdf ili stampano izdanje....

jbg bate, u pravu sam, pa ti vidi no hard feelings, ako neko ume da prihvati kritiku, taj sam, ali uvek gledam KO mi da kritiku

pozz
Bitch is offline