Quote:
Originally Posted by cAAc
Pa mogao si lepo sve da kvotujes pa bi imalo smisla,a ta ista 'pevaljka' peva o istim stvarima kao i tvoja pevacica samo sto je drugacija muzicka pozadina ,isto tako festivalske pesme koje su na ovom forumu manje vishe popularne se bave istim temama kao 'turbofolkerske' pesme (ne slusam ni jedno ni drugo ni trece i meni je sve to isto ali ne zelim da kazem da je sve to sranje jer drugi to vole ,a i meni nista od toga ne smeta ,jednostavno me ne interesuje).
|
Tema nije ni turbofolk, niti koji su najčešći motivi u turbo pesmama, priča je o Ceci, i moj komentar je o Ceci i otvaranju studija. Niko turbofolk nije ni pomenuo.
Quote:
Nemoj da zidas svoj studio,da jedes itd jer smo svi culi koji ljudi stoje iza mnogih proizvoda i manje vishe se zna kako se stekao taj novac(znaci popnemo se na drvo i meditiramo)
|
Ako ti imaš labave principe, (kao što rekoh) nema potrebe da impliciraš da tuđi automatski moraju biti takvi. Svirao sam na "narodnjačkim" albumima, i nemam ništa protiv njih, to nije tema. Nemam ništa protiv pevačica narodne muzike u globalu. Nemam ništa protiv narodne muzike i turbofolka, kao što nemam ništa protiv da se neko najeda ćevapa iako sam vegetarijanac. Ne čini nikoga lošim ili dobrim čovekom to šta peva automatski.
Quote:
Razumem da neces da radis kod nje i to je ok ali tesko ces da nastupas na bilo kom mestu ,a da to mesto drzi postenjacina (Balkan ,Srbija ali mi je drago sto se opiresh i bunish i sto zelis normalnije okruzenje oko sebe)
Verovatno bi na forumy bila ista pricha da je takav studio otvorila Seka Aleksic:o
|
Suština je u tome da nisi ni prvi ni poslednji koga sam čuo da ide sa tom varijantom da komentariše u tuđe ime na tu foru i udara po demagogiji:
Osoba A: "Gledam da kupim domaću čokoladu, radije nego stranu"
Pametnjaković "Šta ku..c ti kao tu nešto isteruješ principe, a? A garant kući sanjaš Milku"
Pametnjaković: "Pevaljka xxx je do jaja riba jer ima velike sise"
Osoba A: "Meni se uopšte ne sviđa, čak mi je odbojna"
osoba B: "Ni meni, ne bih je pipnuo"
Pametnjaković "ma važi folirate se a da vam dođe i skine gaće, usrali bi se"
Itd itd.
Elem, nema problema, ako ti lično misliš da držanje određenih principa nema smisla, to je tvoje, ali mani se priče u kojoj su drugi glupi, nerealni, ili se foliraju kad se ti drugi drže nekih svojih principa. Dakle, naravno da ne bih pipnuo Cecu ni štapom, da ne bih svirao na njenoj ploči i da ne bih snimao u njenom studiju. Ako misliš da sam te pogrešno procenio, i da je koren nerazumevanja u tome da ti misliš da sam neki mladi nadobudni protivnik turbofolka koji prezire Cecu jer je ona istaknuti predstavnik istog, pa si rešio da me edukuješ, ja se izvinjavam. Ti naravno, samo napred, i ako misliš da treba zaposli se kod Cece ili šta god.
Quote:
I najbitnija stvar ,tj. ono sto vas najvishe nervira kod nje je to sto ta 'pevaljka' za jednu 'tezgu' uzme 100ljada (koliko joj je tezgi potrebno za studio?)
|
Sigurno, evo bar ja sanjam o tome da Arkan ustane iz groba pa da mu svi kolektivno duvamo kitu, ko zna možda bi uzeo nekog od nas za suprugu, ugradićemo silikone, nije frka.
Tih njenih 100 000 je imalo cenu koju ja nikad ne bih platio da sam se rodio kao žensko, ni za kakve pare. Ali različiti ljudi vrednuju različite stvari, a njen život pokazuje koje su njene vrednosti i kakva je osoba, ne moram ja da to objašnjavam. Ako bi ti radio sve ono shto je ona radila zbog para i "važnosti", svaka čast.
Quote:
Ne moras da platis duplo, plati kao i svi ostali, u redu je.
|
Hehehe

Pa dobro ja to onako hiperbola, parabola itd