View Single Post
Old 03-10-2007, 12:31 AM   #56
cAAc
Banned

Default Re: Ceca music studio

Quote:
Originally Posted by Dushan_S View Post
Ne znam za?to toliko neumorno implicira? stvari koje nemaju mnogo smisla (na primer da je va?an prikriveni san svakog mu?karca da ima seksualni odnos sa dotičnom, ako je tebi privlačna to je tvoj problem, a ne tuđ) i daje? toliki značaj da je narodna pevaljka koja je pokazala malo poslovnog talenta i sudelovala u radu ratnog zločinca i masovnog ubice - kriminalca i onda nasledila kintu re?ila da otvori (nerentabilan) studio. Naravno da ne bih oti?ao da radim tamo, evo radije bih platio duplo sat Georgijevu nego snimao u studiju koji je sagrađen novcem do koga se do?lo onako kako nećemo sad pominjati jer je takav dogovor na forumu.
Pa mogao si lepo sve da kvotujes pa bi imalo smisla,a ta ista 'pevaljka' peva o istim stvarima kao i tvoja pevacica samo sto je drugacija muzicka pozadina ,isto tako festivalske pesme koje su na ovom forumu manje vishe popularne se bave istim temama kao 'turbofolkerske' pesme (ne slusam ni jedno ni drugo ni trece i meni je sve to isto ali ne zelim da kazem da je sve to sranje jer drugi to vole ,a i meni nista od toga ne smeta ,jednostavno me ne interesuje).
Da je to zena jednog od opasnijih ljudi koji su ziveli na ovim prostorima je svima jasno ,a sto se tiche sudelovanja u radu istog hehe
Nemoj da zidas svoj studio,da jedes itd jer smo svi culi koji ljudi stoje iza mnogih proizvoda i manje vishe se zna kako se stekao taj novac(znaci popnemo se na drvo i meditiramo)
Koliko je tih para ostalo pitanje je jer joj je pokojni muz pored kesha ostavio i gomilu 'prijatelja' ,a i politicari ko politicari bi malo sumnjivog kesha da popune rupe u budzetu (daleko od toga da je ostala sirotica),a i isti su zasluzni za moju 'ljubav' prema njoj tako sto su za vreme chuvene policijske akcije i vanrednog stanja zabranili njene pesme,pa da je najveci gangester u istoriji ovog naroda to jednostavno nije normalno (i najstrasnije od svega je to sto se vecina vas smejala tome)
Naravno daleko od toga i da je zlato ali nije ni prva ni poslednja osoba koja je na taj nacin stekla nesto .Razumem da neces da radis kod nje i to je ok ali tesko ces da nastupas na bilo kom mestu ,a da to mesto drzi postenjacina (Balkan ,Srbija ali mi je drago sto se opiresh i bunish i sto zelis normalnije okruzenje oko sebe)
Verovatno bi na forumy bila ista pricha da je takav studio otvorila Seka Aleksic:o
I najbitnija stvar ,tj. ono sto vas najvishe nervira kod nje je to sto ta 'pevaljka' za jednu 'tezgu' uzme 100ljada (koliko joj je tezgi potrebno za studio?)
cAAc is offline   Reply With Quote