View Single Post
Old 23-09-2007, 12:41 AM   #40
strasni zmaj
Member

strasni zmaj's Avatar

Default Re: pitam se pitam dal na sae da skitam

Quote:
Originally Posted by roginator View Post
pa ovako

@ strasni zmaj

evo ja otvaram studio koji je definitivno u ozbiljnoj kategoriji...znaci nismo na dawu i nismo u spavacoj sobi....
ja cu uzeti za tonca iskljucivo osobu s vise godisnjim iskustvom i referencom ili nekoga tko je zavrsio sae..( javi kakve su ti reference)

JA NEMAM SAE ali to je u ovoj prici nebitno ( to koliko znam ili neznam) ja sam VLASNIK STUDIJA!!!!

5K nije puno za skolovanje i da te ljudi ozbiljno prihvate....
ja te mogu uzeti za badava da si 3 mjeseca u studiju, ali pult nemozes dirat, niti opremu niti comp...nije da zafrkavam...ja sam prva 3 mjeseca u jednom studiju u zg ...kuhao kave, pometao pod i uglavnom nosio bureke , ali i to se mora...sto znaci da si 3 mj...badava nekome radio sve poslove oko miksa a nisi miksu ni prismrdio....

ZASTO ???? pa zato sto se neke stvari moraju radit po redu...nemozes doci u studio i reci ja cu radit badave, a da se nezna kako se radi..tezak je to kruh,
nije samo to tezak nego i ODGOVORAN posao...

SAE nije garancija!!!!, ali sam primjetio da ljudi koji dojdu sa sae nemaju nekih tehnickih problema i educiraniji su prakticno sve znaju tako da se brzo prilagodjavaju...

imam SAE udbenike i sasvim su ok!!!
I osobno mislim da zanat za koji treba izdvojit i 2x 5K nije puno ako se ozbiljno time zelis u zivotu bavit!!!!

I IMAT SVIJETSKI PRIZNATU SKOLU!!!!!!!!!!!!!!!i diplomu

eto ...javi se

nisi me shvatio. ja sam audio amater i ta mjuza sto radim mi je hobby. ne krijem zanimanje za audio tehnikom, ali realan sam i ne ocekujem profesionalnu karijeru. glazba kojom se zabavljam je elektronska, a nemam gdje vidjeti/cuti nacin snimanja, koristenje i podesavanje efekata i slicne stvari. podosta sam tekstova procitao i ne mogu reci da sam truba po tom pitanju. zapravo cak vjerujem da mi je teorija bolja od prakse koju gotovo uopce nemam.

mali od palube, kazes!? na kuhanje kave i brisanje prasine sam se i odnosio. ...ma nije bed, ali ocekivao bih odgovore na postavljena pitanja. uopce mi ne pada na pamet nekome smetati ili nametati moje misljenje vezano uz neki projekt ili oko struke, ali isto tako bih molio suhe snimke, pa da i ja ucim i probavam kroz konkretne materijale.