pa ovako
@ strasni zmaj
evo ja otvaram studio koji je definitivno u ozbiljnoj kategoriji...znaci nismo na dawu i nismo u spavacoj sobi....
ja cu uzeti za tonca iskljucivo osobu s vise godisnjim iskustvom i referencom ili nekoga tko je zavrsio sae..( javi kakve su ti reference)
JA NEMAM SAE ali to je u ovoj prici nebitno ( to koliko znam ili neznam) ja sam VLASNIK STUDIJA!!!!
5K nije puno za skolovanje i da te ljudi ozbiljno prihvate....
ja te mogu uzeti za badava da si 3 mjeseca u studiju, ali pult nemozes dirat, niti opremu niti comp...nije da zafrkavam...ja sam prva 3 mjeseca u jednom studiju u zg ...kuhao kave, pometao pod i uglavnom nosio bureke , ali i to se mora...sto znaci da si 3 mj...badava nekome radio sve poslove oko miksa a nisi miksu ni prismrdio....
ZASTO ???? pa zato sto se neke stvari moraju radit po redu...nemozes doci u studio i reci ja cu radit badave, a da se nezna kako se radi..tezak je to kruh,
nije samo to tezak nego i ODGOVORAN posao...
SAE nije garancija!!!!, ali sam primjetio da ljudi koji dojdu sa sae nemaju nekih tehnickih problema i educiraniji su prakticno sve znaju tako da se brzo prilagodjavaju...
imam SAE udbenike i sasvim su ok!!!
I osobno mislim da zanat za koji treba izdvojit i 2x 5K nije puno ako se ozbiljno time zelis u zivotu bavit!!!!
I IMAT SVIJETSKI PRIZNATU SKOLU!!!!!!!!!!!!!!!i diplomu
eto ...javi se