View Single Post
Old 22-09-2007, 11:35 AM   #28
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: Koji Je Vas Najveci Uspeh U Muzici ?

Quote:
Originally Posted by roginator View Post
DaBear..pajdo pa nemoras se ti nikome pravdati

cuvaj zivce i vozi dalje...

a ovi novi kaj tu prozivaju....i pisu pomalo cudne postove, pitaju svakakva pitanja i maltretiraju starosjedioce....

decki tako se ne ponasa kad prvi puta dojdes u tu?u kucu....mislim da je ovaj forum jedno pristojno, otkaceno mjesto za nas koji se zelimo druzit unutar nase branse....

svi su ovdje dobrodosli..I ja sam jednom davno bio novi, ali procitao sam puno postova rumskog da neki puta ne pisemo 3 puta o istom....

mislim ovo sve sam napisao zato jer vidim da neki novi GUSTERI tu na forumu sa 2-3 posta remete sklad koji ovdje sasvim lijepo funkcionira....

na mnogim sam svijetskim forumima i nigdje novaci ovako ne trigaju jer imaju respecta prema nekim stvarima..

eto.....morao sam to napisat (tu su u par ostova pale optuzbe, vrije?anja , prozivke i da izvines na izrazu podjebavanja nekih nama dragih i ozbiljnih clanova)

MODERATORI.....zbog nekih postova koji su u par threadova ...mislim da bi i mi trebali imati THREAD "SPAM i SERONJE" kao sto imaju drugi forumi...

Pa ja ovo nevidim kao neko pravdanje i prozivanje!? Kome i zbog cega?

Covek lepo postavio par pitanja i dobio par odgovora...a stavio sam crveno da se lakse cita naspram postavljenih pitanja...
DaBear is offline