View Single Post
Old 15-09-2007, 01:10 AM   #21
CDLC
Junior Member

Default Re: Zna li neko cenu azmafona

da to sam i ja zakljucio(za prevoz i cijene)...a za materijal se slazem(ima ga moj prijatelj u studiu(azmafon i azma ad 5 ploce u kombinaciji sa mineralnom vunom do zida i pa z-foam 24 panel(to su one ploce u sta imaju trokutaste siljke) i to izvrsno radi! ja sam odusevljen!

Quote:
Originally Posted by dr.Ru View Post

PS. Cestitam na odluci. Kada budes stavio Azmu, verujem da ce ti se jaaako svideti. Odlican, odlican materijal, prirodan, a izuzetno jeftin! Pogledaj na forumu samo Ivan, Boggy i ja pisali o svojim prostorima i o upotrebi Azme za nasa studija. Poz!
da stavit cu i ja jos malo slike na forum samo kad shvatim kak se to radi ...jer sam i ja ove godine uso u gradnju novog studia...70m2-vec je gotov onaj betonski dio(konstrukcija) pa sad treba mudrovati oko izolacije...pa se dvoumim izmedu nekih materijala ali jednu komoru(gluhu sobu) cu sigurno obuc u azmafon i ad plocei mineralnu vunu(nesto slicno ko i moj kolega)...tako da sam sad u fazi narucivanja robe pa ak neko hoce da podjeli samnom troskove do zg-a!(ima mjesta u kamionu-sleper) nek se javi!

da i sigurno nekog zanima kolko su stajali radovi iz pocetka sa betonskom konstrukcijom,dozlove i sranja ...ne pitajte! istrosio sam sve zive pare!....al vise o tome u drugoj temi kad otvorim(kad dode vrijeme)

Pozz!
CDLC is offline   Reply With Quote