View Single Post
Old 09-09-2007, 07:57 AM   #47
Don Solaris
Pro Member

Quote:
Originally Posted by MHz View Post
O sintovima za koje govorish da ne valjaju..
Onda si me ipak zamjenio sa nekim. Jer nemoguće da sam za svoje sintove rekao da nevaljaju kada uzimam samo ono ?to provjerim.

Skinem sve demoe, naučim manual od korice do korice (zami?ljam da radim na synthu), pratim cjene, slu?am starije (Cluster, Roginator), tugujem mjesecima, kad dođe povoljno, kupim!

Jedina kritika bila je za JP-8000 bass. To mu je slaba strana kada ga recimo uopredi? sa najobičnijim MKS-50 (Alpha Juno) koji imam BOMBU od bassa u odnosu na njega!! Ali doslovno! Neznam dali su unutra stavili sub generator ili bass booster, ali točno tako zvuči kada zatvori? filter. A ono ... uređaj običan 1 DCO synth !!!!!!!!

Quote:
Ja nisam ni govorio o sposobnosti programiranja vec o svirci..a posle ovoga shto si 'odsvirao', siguran sam da mogu i 80% bolje
To je komponovao Sealed. Vlasnik www.deepsynthesis.net Inače totalni manijak. Ovo tu je on napravio sa uređajem od 50 dolara(!!) TX-81Z. Kako je to izvukao iz tog syntha (koji je naravno sam isprogamirao) ostaje tajna za večinu nas smrtnika.

Quote:
Originally Posted by roginator View Post
ajde i moje misljenje....

mislim da smo svi sound designeri... ALI samo onaj koji proda vise ploca bolji je sound designer....
Hehehe... neće ići (reko čika u "Ko to tamo peva")

Koliko ploča je izdao Eric Pershing?

A zna? dobro da je gore spomenuti napravio sve one legendarne waveformove i patcheve na D-50, Super JV-1080 i sl...

Bob Dylan je prodao vi?e ploča od njega...

Molim ljepo....

Quote:
Originally Posted by relis View Post
Roland JP8080 (friski vlasnik) - bass je uzas
Samo potvrda onoga o čemu sam govorio ranije...

Quote:
aj poshalji pacheve od ona dva sounda ako nije frka.. voleo bih tako da pochnem jednu svirku.. thnx!
JP mi uzo Relis.

Ali mi dao ne?to totalno opako u zauzvrat!

Quote:
Originally Posted by roginator View Post
dajte mi bar jedan razlog za sound programing i dizajn ako to nitko osim lika koji u zapusenoj sobi to programira nije cuo....imam takvih poznatih..prosli su alkoholne, i ostale faze , cak i ludare...lupi to o glavu ..cijeli zivot u sound designu ...na stanu kod mame i tate.....
Ehh........ lik koji sjedi u sobi i okreće ?arafe nije sound designer.

Ako ti meni npr. zada? da ti napravim da JD izgovori rječ "JAJE", ja ću ti to napraviti. Kada tom liku zada? da to isto napravi, on će i dalje samo besciljno okretati ?arafe, a taj zvuk nikad neće dobiti.

A to ?to on SAM SEBE naziva sound designerom, to ide na njegovu sramotu. Takvih ima? na Harmony Centralu koliko god oće?... Imaju različita imena, ali svi se jednako pona?aju: glasni i puni sebe u početku, ma glavne face(!), a kada ih pita? da ti poka?u neke konkretne radove, odjednom nestaju i nastaje muk.

Pozdrav!
Don Solaris is offline   Reply With Quote