Quote:
Originally Posted by HeatMan
brate ne odustaj.. ja bih bio spreman da platim toma filu da bih dobio pare od tih crnaca.. tachno sam znao da ce ti se to desiti.. a i rekao sam ti..
pozdrav
edit: kuce su se mnogo uobrazile.. mnogi traze da im poshaljesh gotov projekat (album) na adresu, da bi oni najverovatnije bacili to u djubre.. ali vodjen time shto su ortacima pokrali trake i to U VIRGIN-u (za ne poverovati) ne mogu da se oslonim tek tako na neku Ninja tune izdavachku ili neku slichnu.. ja, sada, imam kolko tolko gotov materijal.. kojim sam JA relativno zadovoljan, i mnogi ljudi oko mene (ne rachunam Bear-a  zna on zashto)  i ne znam shta da radim sa tim.. zato uvek radim novo.. i novo.. i chekam, a ne znam shta chekam..
ne bih da shaljem u ninja tune (njih prvo navodim, jer sam chuo da su uvek raspolozivi za saradnju) da mi ne bi pokrali trake.. (ako to rade vece kuce, zashto ne bi i oni.?)
pozdrav
|
Pa nije mi se desilo nista.Ali sam poslao neke instrumentale doticnoj izdavackoj kuci, i posto sam naisao na jednog od malo poznatijih producenata iz USA (radio je Memphis Bleeku npr) koji tvrdi da su ga pokrali iz te kuce, strahujem malo...