Quote:
Originally Posted by MHz
trebao sam krajem jula da odem za new york da sviram sa jednim bendom . Nisam dobio vizu.. toliko o zatvorenim vratima..
|
veruj mi, sad nije nimalo lako da se dobija viza za USA..cak i turisti iz Engleske nisu postedjeni toga! nisu zatvorena vrata, samo ne pustaju sve ko pre...
A sto se tice labela preko i nasih ljudi..ja znam nekolicinu nasih (koji su jos uvek u granicama nase stare zemlje) a objavili su materijal preko. I nije komerc u pitanju...sad sto se komerc ne prodaje puno, znaci da se ne-komerc prodaje jos manje!! Pa stoga (opet) ne izdaju sve i svasta kao pre!
Nema kukanja...ako materijal nije dobar, nista ne vredi! A ako je dobar, moze se poslati i e-mailom u doticnu izdavacku kucu, pa ce ako valja da se javi neko!
sednes, nadjes "target label", nadjes ko radi tu, ime, email, posaljes, itd...sve moze. Ali kad nije dobar materijal - mrka kapa!
Znam druga koji je otisao na Midem (bez propusnice od ?1200!), molio na vratima da ga puste, ushao unutra, pustio demose i dobio deal sa amerikancima...ishao u Njujork da miksa itd. Znaci moze, ali mora da je DOBAR materijal..
to ce ti i Ogi potvrditi...