View Single Post
Old 30-08-2007, 11:04 AM   #5
SHIVA
Psiho

SHIVA's Avatar

Default Re: Nastavak

Quote:
Originally Posted by alfom View Post
Ako bi se experti prestali pla?iti da će im neko oteti zanat i znanje...
Momak zbilja pretjerujesh! Ja se ne smatram expertom ni za shto, i u par navrata sam se ovdje obratio za pomoch s vrlo konkretnim pitanjima. Svaki put sam dobio odgovore i to KORISNE odgovore. Svaki put mi je predlozheno nekoliko nachina da rjeshim problem i svaki put sam nashao barem jedan koi mi je bio dostupan, jednostavan i na kraju rjeshio problem. PRESTANI vrijedjati ljude svojim paranoichnim izjavama i ulovi se posla!

Koliko vidim tebe bune OSNOVNE stvari kao logika rada kompresora opchenito. Prosurfaj netom i nadji jedan od stotina chlanaka o kompresorima. Prochitaj kako rade i chemu sluzhe. Instaliraj kompresor koi mislish koristiti i prije upotrebe READ THE FUCKING MANUAL!!! Nevjerojatno, ali u manualima se nalazi pravo bogatstvo znanja. Ljudi koi su radili alat tamo napishu sve shto trebash znati o njemu da bi s njime mogao raditi. Osim opisa i uputstva obichnol bude i blok dijagram sprave sa opisanim tokom signala i drugim eventualnim specifichnostima. Ako ti i naklon toga neshto nije jasno - onda pitaj nekoga na forumu. Ovaj pristup kojeg imash ne vodi nikamo, ali iritira opasno!