View Single Post
Old 23-08-2007, 10:45 PM   #8
dawid
Senior Member

dawid's Avatar

Default Re: Procesor za gitaru za indoor korishcenje

Quote:
Originally Posted by dejankuki View Post
Drugo pod uslovom da si sve predhodne stavke ispunio opet ti ostaje pitanje, sta ako na nekoj svirci neko pozeli da se veseli prskanjem piva po bini.
Uz sve benefite koje moze da pruzi computer-based-plugin-driven resenje. Ipak bih se drzao dobre stare pedale/procesora na podu. Ne da ne verujem softveru vec nisam tolko bogat da bih rizikovao mnogostruko skuplju varijantu izlaganjem rizicima. (jebem ti recenicni sklop, al mislim da se razumeeeemo).
ja se ne bih usudio nikako da nosim tako nesto na svirku, a i kolicina distorzije koju koristim za snimanje je mnogo manja od one koju koristim na koncertu. Nego sto se tice tih likova koji vole da te zaliju pivom, ja sam nakupovao behringer pedale po smesnim cenama (pored boss-ovih i digitechovih koje cuvam za ozbiljnije koncerte i snimanja), za svirke u mestima gde znam da nam gomila ljudi izadje na binu da pevaju neke nase pesme sa nama i tada nastupa gazenje svega i svacega. Cak sam odustao i od adaptera jer mi ga bar 5 puta na svirci iscupaju. Mada, ako sviras na velikom stageu, ako nema zilion bendova - onda sto da ne... donesi pc sa 3 monitora, dve zvucne, istatijaznamcimesve ne.Mada mislim da je takvih malo (pogotovo onih koji sviraju samo na takvim koncertima). Kao sto je verovatno ovde malo i onih koji se bave muzickim pravcem kojim se ja bavim
dawid is offline   Reply With Quote