Thread: Test Sabiranja
View Single Post
Old 16-08-2007, 05:01 AM   #118
Max
Pro Member

Default Re: Test Sabiranja

Perun , Da Bear i RM ...... jako mi je drago da cujem " analogce " da postuju na ovu temu , jer smatram da su vasi komentari najinteresantniji , kao i da imaju najteze argumente .....

@ Perun .... SSL je prilicno gazen , imam dosta iskustva na tim stolovima i prilicno znam gde im je sweet spot ..... ne znam koliko bi ga ti jos gazio , ali eq su priiiilicno extremni ( reda velicine +- 10 db promena ) a cak i bus kompresor je " zakucavao " do 6 db ...... cak je i Cile poceo da se buni da nije do sada video da neko vise gazi bus kompresor ......

Zato mislim da je ovaj primer interesantan , jer je dosta analogije " przeno " .....

Jurili smo zvuk ..... kao sto ga uvek jurim , i u analogiji i u digitaliji ......

Za mikrofon i usnimavanje si 10000 % u pravu , ali ( znajuci za ovo ) sam se u prvom postu ogradio da neke stvari necu moci obrazlagati javno ( koristen je C12 )

Mnogo se ljudi javilo i sutra po podne objavljujem rezultat ....... voleo bih samo da vidim jos nekoliko ljudi koji se bave analogijom ( Roginu , slowstara , buzgeta , Lacky ja , Manley a .... i ostale ) da napisu svoje obrazlozenje ........ npr kao sto je Perun napisao

Jos jednom , hvala na slusanju i lepim komentarima ......

Javite se svi sutra do posle podne ..... ne budite cave .... pa i ako pogresite .... nije strasno !!!!

Pozdrav

Last edited by Max; 16-08-2007 at 12:01 PM.
Max is offline