Thread: Test Sabiranja
View Single Post
Old 14-08-2007, 09:41 PM   #94
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: Test Sabiranja

Quote:
Originally Posted by perun View Post
Pre nego poslusam primere veceras... pojasni mi nesto. Ako si miksao u novom Pinku, kao sto prepostavljam da jesi, kako si ista cuo tamo!? Greske u miksevima koji izlaze odande, u basu pogotovo, idu i do +-10dB!!! Ne govorim iz licnog iskustva, ja sam dugo radio sa starim Pinkom, sto i sam znas. U novom Pinku sam samo preslusao album Pink Floyda. Poenta je da je negde (u novoj zgradi) Ivica Vlatkovic omanuo. Tamo se nista ne cuje!!! I svi se zale na to. Obzirom da si naviknut na svoje uslove, cudi me da si se uopste i upustao u rad gore.

Dakle, i ako uocim razliku u zvuku, verujem da je tvoj kucni miks bolji, jer tamo (u Pinku) ni ljudima koji su ceo dan unutra nista nije jasno. Translation = 0!

Ajde, poslusacu primere. Pozdrav.

Ja sam bio nekoliko puta u novom Pinku, uvek sa par Cd-a od mojih najsvezijih mikseva / remiksa...i svi su se preneli odlicno!
Isto kao kod mene ( mozda sto i ja imam Dynaudio, samo manje M2), ali
definitivno nisam primetio nikakav bas problem..da ga ima u slusanju, cuo bi ga.

Ja mislim da je svima problem velicina sobe (za nase uslove - velika) i niko se nije navikao na takav zvuk...monitori odaljeni lepo od miksera a ne (kao u vecini) biju pravo u glavu...
DaBear is offline