Quote:
Originally Posted by perun
Pre nego poslusam primere veceras... pojasni mi nesto. Ako si miksao u novom Pinku, kao sto prepostavljam da jesi, kako si ista cuo tamo!? Greske u miksevima koji izlaze odande, u basu pogotovo, idu i do +-10dB!!! Ne govorim iz licnog iskustva, ja sam dugo radio sa starim Pinkom, sto i sam znas. U novom Pinku sam samo preslusao album Pink Floyda. Poenta je da je negde (u novoj zgradi) Ivica Vlatkovic omanuo. Tamo se nista ne cuje!!! I svi se zale na to. Obzirom da si naviknut na svoje uslove, cudi me da si se uopste i upustao u rad gore.
Dakle, i ako uocim razliku u zvuku, verujem da je tvoj kucni miks bolji, jer tamo (u Pinku) ni ljudima koji su ceo dan unutra nista nije jasno. Translation = 0!
Ajde, poslusacu primere. Pozdrav.
|
Potpuno si u pravu .... ali smo bili pouceni proslim iskustvima iz Pinka pa smo dosta radili na Ns 10 i Dyn bm 6 ( ili je bio hr 824 ) stvarno se ne secam ..... sve cu ti objasniti detalj po detalj .... samo da ljudi prvo poslusaju , jer ako krenem da pisem , provalice iz tih detalja , koji je koji ..... mada ti moram priznati da u smo sa tim mixom iz Pinka bili prilicno zadovoljni u doticnim segmentima kad smo dosli kod mene ..... a bas je bio super

( hvalili smo se kako smo jedini koji su izasli iz Pinka sa mixom koji ima bas

)
Moje licno misljenje je da ni jedan nije bolji ..... a razliciti jesu ..... cak je i Janez Krizaj radio post na osnovu ostalih peama i nije imao pojma za ITB mix
Pamtim sta si pitao ..... pa ti odgovaram posle nekih komentara
Pozdrav