Hvala Arthure!
Samo par opaski....
Sto se tice roginatora i mene, samo da podsetim, da smo o tome mogli i telefonom... slozices se... no, medjutim,.... iako ima jako malo korisnika kojima nasa diskusija treba, licno smatram da ce
javni sadrzaj koji smo ucukali "u Forum" MOZDA, NEKADA, NEKOME biti koristan, neka nam dovede jos samo jednog korisnika na forum, od koga se moze nesto korisno nauciti... pa se isplatilo... kako god... tice se miksera koji se koristi za muzicku produkciju... znaci on-topic.
Sto se tice testova svega i svacega... vec je bilo iskustava na tu temu... i ja licno i pored svih teskoca koje se javljaju, ostajem ZA takve sadrzaje na forumu, jer mnogi posetioci foruma nemaju sredstava niti priliku da cuju ISTA od stvari o kojima se prica na Forumu... pa im je ovo dobra prilika. Teskoce koje nastaju su najcesce kritike samog testa, ukljucujuci i coveka koji se potrudio da to uradi, i nacina testiranja... a zaboravlja se cinjenica da je clanstvo na Forumu dobrovoljno i besplatno, kao i sve akcije ovog tipa... znaci POKLON...
Kao sto i sam primecujes.... napraviti kvalitetan tekstualni/vizuelni/audio sadrzaj iz neke neobavezne i dobrovoljne diskusije nije lako... ali se slazem sa tobom da ako se ne budemo SVI trudili, necemo to popraviti.
Jos jednom hvala!
pozdrav
bogi