Quote:
Originally Posted by SumAnuT
Sve sto ja mogu da zakljucim iz tvojih postova je da je sa hardverom mnogo lakse dobiti dobar zvuk, ne i da je nemoguce dobiti isti sa softverom.
Ti cujes razliku u akusticki obradjenom studiju, sa monitoringom od par K evra. Da li si siguran da ces istu razliku cuti i na zvucnicima od laptopa ili mp3 plejera?
"Magija", o kojoj se ovde prica, verpvatno nastaje iz nesavrsenosti hardvera, medjutim to nije nista sto se sa malo distorzije i suma ne moze dobiti i u digitaliji ...
Zasto bi se na kraju krajeva zavrsilo na pricama drugih producenata?
Imate koliko primetih poziv od maksa da smiksate sta hocete OTB da ce on odraditi isto ITB, pa posto vas ima toliko koji se kunete u hardver, izvolite ...
|
derane ionako ima previse onih koji dzabalebare, pa to prepustam nekom drugom, imam ja svog posla

ja cu lepo fino da radim, a tebe ako zanima nabavi multitrack nekako ili on od d'Angela - pa cu da dam i tebi i njemu gajbu piva ako to uradis... ti ako imas vremena u zivotu cackaj software i vijaj taj sound, ja cuo, video, radim
naravno da se na laptopu ne cuje neka razlika, citaj malo bolje prethodne postove.
...digitalno da zvuci isto kao i analog, sa malo distortion i noise pluginova??

mani me ...,