Quote:
Originally Posted by slowstar
(IQ = malo iznad proseka, mislim oko 130, davno su me testirali)
|
To uopste nije malo iznad proseka! Sta bi ti hteo?

Do duse, ima i fantoma, koji imaju otkacenu neku letvicu u glavi, pa idu i preko

Necu se izrazavati u tacnim brojkama, ali imas vise od mene, a manje od moje devojke, ali... ona je slucaj za sebe, posto se matematicari ne rachunaju
Ne znam koliko se moze verovati testovima inteligencije koji se koriste kod nas, posto znacajnu ulogu kod njih igra i informisanost (pitanja tipa "ko je bio Kublaj Kan" i sl.), a informisanost je jedno, a inteligencija drugo. Isto kao i sto inteligentan covek ne mora da bude istovremeno i pametan covek i obrnuto.
MENSINI testovi bi trebalo da budu valjda najrealniji, posto iskljucuju informisanost. MENSA radi i testiranja i prima nove clanove ( ja sam bio nagovaran od strane svoje skwo da idem na testiranje i pokusam da se uclanim, ali sam to demonstrativno odbio, posto ne zelim da budem dokazano i argumentovano gluplji od svoje skwo

). Za clanstvo u MENSI je potreban IQ iznad 133.
Za pljuvache Madonne informacija da je Madonnin IQ 140 i ona je jedna od poznatijih clanica MENSE, kao i Sharon Stone i mnogi drugi... sve iznad 140 se smatra genijalnoscu, a to su vrlo retke pojave...
Izvinjavam se za off-topic, ali... i vi ste vec debelo u off-u, posto raspravljate "sta je bolje" i to na krajnje decijem nivou. Vi ste muzicari i niko ne moze da vam zameri ne bas veliko znanje na polju racunarske industrije... ipak su za za ovu temu malo merodavniji programeri, naludnjicavi likovi poput Divinera

koji kad pricaju, znaju o cemu pricaju. Vi vodite raspravu sta je bolje, a to bazeirate na "Ne znam zasto, jer znam da je bolji, jer kod mene radi, a i jako mi je drag"

Sve sto vi mozete da kazete na temu MAC vs. PC je to koji plug, ili program radi na MAC-u, a ne radi na PC-u i obrnuto... nista vise od toga... Cak se ni stabilnost ne moze uzeti tek tako u obzir, jer itekako puno zavisi od onoga ko je postavio taj racunar, podesio Bios, OS... i dalje od samog korisnika. Ako si ti instalirao djubre od programa, ili nakacio neki virus, pa ti comp radi nestabilno, onda ti nije kriv comp...
Bez uvrede, ali ovo je kao kad bih ja raspalio BMW vs. Mercedes... Volim automobile i meni je drzi BMW... ali ... daleko od toga da cu da izigravam sudiju