View Single Post
Old 16-06-2007, 09:15 AM   #28
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

Default Re: Octopre, Onix 1620 ili...

Quote:
Originally Posted by Shot View Post

Od John Orama je (Toftov se zove ATB i skoro isti je samo malo bolje kozmeticki napravljen). Ima S20 preampe koji zvuce kristalno cisto. Raj za svakoga ko voli beskompromisno transparentan zvuk. Ja sam malo blesav pa meni bolje leze prljavi preampi tako da cu se u u snimavanju drzati mojih lampi. Al bez zezanja, preamp je jbn! Eq je malo coskast za precizno podesavanje jer nema Q na parametrikama. Al nema veze. Zvuci tako da mi je vilica opala! Apsolutno neusporediv s bilo kojim pluginom, transparentniji od SSLa (iako SSL ima jedan svoj masni sarm), midlovi me dosta podsjecaju na MCI 600 na kojem sam nesto radio prije godinu dana. Ima sjajno rijesen ruting i svakave se kombinacije mogu sastaviti.
Sve u svemu, jako dobro mi zvuci. Danas sam prvi mix na njemu napravio. Jedino sto je pult ruzan. Izgleda jeftino i jadno! Potovi su neki mali i pod prstom su nekako klimavi i bezveznjikavi. Sto se izgleda tice, pult ima anti-mojo faktor! Al zvuci majku mu njegovu...

Evo ti link na neki review di je sve opisano, da ja sad ne idem u detalje i offtopicam previse... http://www.proaudioreview.com/pages/s.0028/t.5487.html

jos jednom, sorry na offtopicu...
Imam S20 preamp, znam sa pricas
Jeste previse cist, za neke stvari, moracu i ja pribaviti neku lampu u dogledno vreme. Mada, taj sto.....mmmmmm