View Single Post
Old 04-06-2007, 12:57 PM   #6
iatros
Member

Default Re: Djogani - aranzmani/produkcija

Quote:
Originally Posted by perun View Post
Hvala i dobrodosao. Ja nikad nisam bio prezadovoljan Djoganijevim zvukom, iskreno, ali i sam smatram da je kao gotov proizvod vrlo svrsishodan i komercijalan. Nisam aktivan na forumu u poslednje vreme, ali napisacu malo opsirniji post o ovome kasnije veceras!

Opet, hvala ti na lepim recima, postovacu neko svoje vidjenje price kasnije. Bez obzira na sve, jako dugo radimo aranzmane i produkciju za njega, jedan je od najprivrzenijih nasih klijenata jos od 1998., ali opet, ne bih previse zalazio u produkcijsku pricu, mozda nakon sledeceg albuma, pa... vise cu opisati taj aranzmanski deo, "overall" utisak i pristup njegovim albumima kao necemu sto moze i mora da se emituje i proda, a pritom zadrzi neki deo dobre energije koja uvek, uglavnom, postoji. A i sami po sebi dizu ne tako malu prasinu vec preko 10 godina. Na kraju, sve je stvar ukusa, zar ne!? I sve je to posao, uglavnom.

Jos jednom dobrodosao i pozdrav!
Hvala na dobrodoslici,

pogresno sam se izrazio, upravo me najvise i interesuje taj aranzmanski dio. Mislim da se upravo ti aranzmani isticu, razliciti ali ipak imaju nesto svoje, nesto prepoznatljivo. Zahvaljujem se unapred za javljanje i rado ocekujem komentare na aranzmane i utiske opcenito. Obecava da bude zanimljivo!
iatros is offline   Reply With Quote