Quote:
Originally Posted by perun
Slusaj prijatelju... Procitao sam par tvojih nadobudnih postova od kako si smogao hrabrosti da se registrujes ovde. A ne sumnjam da si godinu dana citao postove i spremao se za to! Napravio si strategiju "svetskog baje" iz senke, cija dela ne postoje i koji se ne predstavlja, pa samim tim stavljas svoje sagovornike u los polozaj! Ko si ti? U najmanju ruku si mi iritantan sa svojim elitistickim pristupom i GLOBALNIM biznis pricama.
Kljucaj tu tastaturu i ne prdi preterano, jer su ti price prepune lose protumacenih definicija iscitanih na Wiki-ju i ostalim tackama neta koje posecujes. Ne ulazim u to, poput ostalih, da li je to sto radis kita ili ne, ne zanima me niti znam sta radis, ali imas komplexaski stav, tj. naviku da bombardujes threadove budalastinama (ovo je drugi put u mom "prisustvu"), gde iznosis tako diletantske "cinjenice" da sam ostao zatecen!
Zajebi te worldwide price, i potrudi se da iscukas nesto sto ce se cuti, makar i na Marineru, a ostavi to "nadmudrivanje" za muvanje riba.
Puno srece u svetskom showbizu ciji si deo, kako kazes! 
|
Da ti se obratim, po?to si se meni obratio. Ti mi nisi prijatelj.
Ti ni ne zna? ko sam. Ne zna? ?ta sam radio, gde i koliko. Po onome ?to priča?, verujem da i da ti ka?em ti ne bi razumeo.
Ja ne moram da se pravim va?an da bih muvao ribe. Nemoj da projektuje? tvoje ideale i ?elje na druge.
Činjenice koje navodim, donosim iz prve ruke. Godinama sam se vukao po sudovima ba? na tom zapadu da bih ostvario neka svoja prava koja su mi uskratili, jer i na zapadu ima lopova, Srbi nisu izmislili lopovluk i pirateriju.
A ?to se skrivanja i hrabrosti za registrovanje tiče: Nisam ni znao da postoji ovaj forum, kad sam saznao, onda sam se i prijavio. Hrabrost sa time nema veze. Ako ne zna? ?ta "hrabrost" znači, pa ti otvori "Vujakliju". Ti si se toliko naduvao da misli? da si faca? Sakrio si se iza nick-a i glumi? tajanstvenog sveznalicu? Lako je to. Ja se ne krijem. Ja sam čak i svoje pravo ime stavio, jer me ba? briga ?ta o meni i mom radu misle nikogovići kao ?to si ti. Ima ovde ozbiljinih, talentovanih ljudi, koji su ?edni istinitih informacija od nekoga ko je bio "tamo" i video svojim očima. Oni bi da ne?to poku?aju u ?ivotu i trude se i ja bih da im pomognem, ako mogu. ?ta to onda tebe briga? Ti si mrtvo puvalo koje prodaje mudrosti drugih koje je čuo uz cigarete i pivo. Ja sam bio "tamo" i radio "tamo", zarađivao i jo? zarađujem na mom radu, za razliku od tebe, i poznajem muzički biznis, jer sam ga lično na svojoj ko?i iskusio, za razliku od tebe. Ti sa tvojom plitkom spoznajom sitnog lopovluka koji se praktikuje u Srbiji ne mo?e? da pomogne? nekome ko ?eli da uspe sa svojom muzikom i umetno?ću.
Da te je interesovalo ko sam, mogao si da me pita?, na PM bi ti mo?da i rekao. Ovako, vrati se u tvoju anonimnost i pravi se pametan, jer to je sve ?to ima?.