View Single Post
Old 04-06-2007, 11:32 AM   #16
perun
Pro Member

perun's Avatar

Default Re: Statistika za 2006 u Americi !!!!!

Ok, ovako... I ti ponovo procitaj svoj post! Bez obzira, kapirali se mi ili ne, sustina se menja. Posao je posao i nebitno je gde se radi, a vidm da imamo jos jednu svetsku facu- Sgracanina ovde, koji zna sve o biznisu u Zimbabveu i Americi, a tek ponesto o poslu u Srbiji... Ali ljudi, mi pricamo o poslu u SRBIJI! Nacin na koji se on radi/pravi je daleko od ukusnog, ali je opet takav kakav je i mozemo samo u hodu da se trudimo da ponesto promenimo u buducnosti, tj. zbog buducnosti!

Quote:
Nisam rekla da je radnja nezakonita, samo sam htela da naglasim da je neko nekad morao te diskove da plati. Da li je MTS platio unapred, pre snimanja, ili je publika platila kupujući disk uz kartu za koncert, ili je kupljeno uz Politiku, ili dobijeno uz mobilni... nebitno je. Neko je nekada morao da plati!
I onda se to gleda kao tiraž od nekoliko stotina hiljada koji možda ipak ne bi bio postignut da se disk prodavao regularno u radnjama.

To koliko je Telekomu trosak proizvodnje jednog Colinog "remek dela" skup je pasurdno razmatrati... To im je verovatno dnevni pazar u Hosiminovoj ulici!

Naravno, sto se mene tice, Cola nije prodao nijedan primerak, jer CD nije bio u regularnoj prodaji. Kao sto ni Bajagin tiraz od 40000 po 160,00 dindzi nije nikakav tiraz, a on se palio... jer da je CD kostao normalno, citaj 550,00 dindzi tada, ne bi prodao ni 15000! O Joksimovicu i da ne pricam.

Elem, Cola je neko ko moze da proda ozbiljan tiraz, na bilo koji nacin, znam koliko je dobro "Carolija" prodata, a cela ova polemika je izazvana samo predrasudama i nepravilnim tumacenjem realnosti, tj. tog konkretnog posla nekoga ciji sam post procitao!

Svakako... Pozdrav!

I dobrodosla!

Last edited by perun; 04-06-2007 at 11:42 AM.
perun is offline   Reply With Quote