Quote:
Originally Posted by DaBear
kod nas ima ta fora: " JA sam bas zadovoljan kako je ispalo, MENI se svidja bas ovako, JA tu nista ne bi menjao, TO je bas izaslo iz MENE i ne zanima me da li se nekome svidja, ali ja bi hteo to da izdam. Znam da nije nista posebno / specijalno / sranje miks / nemam opremu / siromasan sam / nije izmasterovano, ali MENI se svidja!!!
Razume sve, i ja sam se tako przio sa 23 godine kad sam dosao u London. Platio da iskopiram 100 kaseta i kao majmun nosio od vrata do vrata disko kuca...od tih 100, 20 su vratili sa pismom..ne slusane..ostalo valjda bacili, spalili!!
da je neko imao da mi kaze tad, ustedeo bi silno vreme i pare...
E zato vam ja sad (koji sam sve to prosao - vise puta!) kazem!
Manite se gubljenja vremena...svi naprave 3 pesme i misle to je to! Imam materijal, daj plocu / CD da izdajemo. A sto materijal nema veze - nikom nista. Svidja se njegovom tvorcu samo..... 
|
hahahaha.. brate, dva pitanja:
1. Zashto ti mene ne volish?

2. Zashto se onda bavish muzikom kad ni tvoju muziku niko ne voli?

btw, ja imam oko 26 pesama spremnih za izdavanje.. a to bi onda bio dupli album.. tako da smo sveli na 15 najboljih..
@gorjan: pazi, ja sam perfekcionista.. meni vokal ne sme da zafalshira.. meni ne sme da se chuje *puc* u pesmi zbog losheg exporta.. meni smeta shto snare ima za nijansu vishe reverba od onoga shto sam zzeleo, pa onda i to drndam i vracam nazad.. meni smeta shto mi je pesma 7 minuta.. jeste, to je ono shto sam hteo, ali retko ko ce poslushati pesmu do kraja.. samo oni koji vole muziku i spremni su da slushaju.. za razliku od rep i tuc tuc fanova.. zbog toga ja nisam zadovoljan.. jesam zadovoljan, ali ne i prezadovoljan, da se ispravim... a kada bi neko izdao to sa chime sam zadovoljan, mozzda bih bio za korak blizze tome da sam prezadovoljan.. ali ne mogu to nikad biti jer sam jebeni pesimista, i samokritizer.. prosto i jednostavno..
btw, neka drugi za mene vide da li sam dobar ili ne..
pozdrav