Quote:
Originally Posted by idekius
Nemam nista protiv da odradim dzaba drugaru... kad imam vremena... mislim... ne moze sve u zivotu da se naplati, a ako nekom mom prijatelju toliko znaci da se odradi pesma, a nema para, o.k. odradicemo... ali... meni nije jasna druga pojava... nije mi jasno da pojedinci rade za smesne pare. Ljudi rade arr., snimanje, mix... za po 100 eu i manje :o
Ako nema para, a stalo mi je da se nesto odradi, o.k.... uradicu dzaba i nema problema... , ali... obezvrediti svoj rad naplacivanjem idiotskih cena... hmmm... mislim... o.k... ko misli da njegov rad toliko vredi, sto se mene tice, neka trazi i 5 eu po pesmi... sam je vrednovao sebe...
|
Vremena su i dalje teshka i para se definitivno nema. Ljudi moraju biti spremni na kompromise svih vrsta sto podrazumeva i nerealno niske cene. Nije "on" sebe obezvredio vec je stanje u drzavi i zivotni standard obezvredio "njega". Da ne spominjemo ako "on" ima porodicu...J*b* ga
Jos uvek vazi ona stara: "Daj sta dash..." U potpunosti te razumem i u pravu si, ali ce to negodovanje piti vodu tek kada se "zivotni standard" (strana rec u Srbiji), dovede do bar neke normale i kada ljudi ne budu morali da iznose tezge na ulicu prodajuci stare cipele...