kaze Pera:
Ja sam potroshio nedelju dana da napravim tu farbu na KAWAI-ju SX-210 koji je Zoki Radetic prepakovao za rad u studiju, a stig'o sam do blede senke tog sounda, koji mi je i daaan danas ostao misterija.:o rece Pera...
Nije Pero nista strasno, za tvoju informaciju, to je bio JUNO 60, koji je imao i noise generator, pa je to "provuceno" kroz dosta strmu resonancu, i dodato malo chorusa, bez ikakvih pomagala ili plug-inova, napravio sam istu na FANTOMU X7 kada su trazili iz TV, sto je samo jos jedan dokaz superiornosti i konzistentnosti ROLAND hardwarea
(uopste nisam pristrasan, jel' da?)
Pozdrav svima, odo' do Beca,(Wien, kako oni kazu) sa bendom, da otpratim Cholu, eto me nazad u nedelju kasno...
p.s. Nego, jeste li videli najnoviji fazon Rolanda, koji se zove "SonicCell" - naprosto fenomenalna stvar, narocito za onog ko ima tzv. "laptop" tacan izraz je "notebook" poslednji "laptop" je napravljen pre 15 godina...
Sprava je dimenzija kao dve paklice cigareta, a 128 glasova,boje u stilu "Fantoma" ali kazu jos novije i bolje, MIDI, USB i jos audio interface, cim se pojavi, kupujem, i nosim na more sa mojim Mac Bookom, uz neku malecnu "plastikanac" klavijaturu, pa da sednem ispod palme ili bora, i "kucam" nadajuci se jos nekoj inspiraciji... pogledaj i sam na
www.roland.com