View Single Post
Old 24-04-2007, 12:29 AM   #15
slowstar
Pro Member

Default Re: Buducnost Audio Tehnike...

Quote:
Originally Posted by cAAc View Post
Mislim da im to nije omogucila tehnologija vec ljudi kojima ja dobar njihov novac i naravno niko nas ne bije po usima da to slusamo ,a populizam postoji od kad postoji moderan covek i ima ga svuda pa i muzici .
Koji novac? kupili P.C. racunar za nekih 300 eura, a programe za dzabe (pirati, krekovi i serial generatori, ruski sajtovi i.t.d.) Totalne neznalice, i stio je mnogo gore, netalentovane osobe, zatvorile se na nekoliko dana u sobu sa gomilom programa, poceli da skljocaju misem da vide sta ce se desiti, poneko im na brzaka objasnio "ako pritisnes ovde, desice se to" i tako dalje.
Prodje par nedelja, ili u boljem slucaju meseci, onda momci izlaze napolje uzdignute glave i imaju pricu: "Ja sam novi, mlad kompozitor, aranzer, producent, ja imam sveze ideje, i zato sam najbolji, ovi ostali su dinosaurusi optereceni konzervativnim pristupom muzici", a isti tesko da znaju sta je durski kvintakord, sta je povisilica ili skala, ili harmonija, pa cak nisu culi u zivotu vise od 5 minuta ozbiljnije muzike...Postajem i sam sebi dosadan pricajuci stalno isto...A uostalom promasio sam temu u svom sopstvenom threadu, mada je audio tehnologija DONEKLE I OVDE TEMA...