View Single Post
Old 10-04-2007, 03:01 PM   #19
roginator
MCI Master

roginator's Avatar

Default Re: Ensoniq Emu Paris Pro

UHhhhh

probao ja Fireface 800, mali apogee ...ali i dalje stojim pri svome....
kad god upiknem svoju analogiju u RME, MOTU ili slicno ...izgubi se dio sounda s time da mi se to ne dopada...paris jos donekle drzi vodu i ima dobar low end......

mislim...ja radim klubsku glazbu pa....
produkcija koja se super cuje na TV zvucniku mi nije interesantna....
Ja jos uvijek slusam masne i odlicne 12" vinile iz ranih 80 pa smatram da ipak u zadnjih 20 godina iskustva mogu reci malo vise o kvaliteti zvuka...tu ne zelim povrijedit nicije misljenje....
Danas je sve to u digitaliji tanko i preproducirano sto ja ne volim ali tto sam ja ...ja volim kad moji ALTEci 904 8a RADE!!!! a ne samo njihova horna

anyway da nuendo i logic pa i PT dobro pumpaju nebi ljudi ko ludi poceli u zadnje vrijeme kupovat ANALOGIJU!!!!! i trpat iste DAW-ove u Analogiju....

ebiga sve se vraca....I sto danas znaci BITI I RADITI S UP TO DATE opremom kad se neke od najboljih ploca jos uvijek snimaju na 99% analogiji...NEVE , API, MCI, SSL, AMEK, STUDER, RADAR....

ionako ce za par dodina sve oped doci na KASETU

zasad JA PEGLAM PARIS...etooooooooo

BTW MAC RULEZ

ovako .... MALA POVJEST
1990 - ATARI 520 -Cubase v2.0 FLOWLESS
1997 - ATARI Falcon 030 - CUBASE 3.01 FLOWLESS
1998 - PC PENTIUM II CUBASE 3.72.....PRVI MALI PROBLEMI
2000 - PC PIII CUBASE VST 32 V5 ....PRVI PRAVI PROBLEMI -MIDI TIMING
2003 -P4 EBIGA NIS NE RADI KAKO SPADA S CUBASE SX I NUENDOM
2004 - P4 LOGIC 5.5.1 WOW ...STVARI RADE OPAKO OK SA MALIM PROBLEMIMA
2005 G4 DUAL 1.42 LOGIC PRO 6 SVE LETI OPET FLOWLESS

2007 ISTO KAO 2005 SAMO 4X EMAGIC UNITOR preko stealth porta ....FLOWLESS + Rme DIGIFACE i MULTIFACE

MAC JE BOG ZA MIDI KAO da IMAM ATARIJA NA STEREOIDIMA ...PC JE OK ALI.....

inace s kvalitetom zvuka mislim da na PC i MACU bas nema neke velike razlike ...ima u drugim stvarima....
roginator is offline   Reply With Quote