Pod utiskom sam..... upravo odslusah (po prvi put

) deo snimka, polufinalne veceri.
Ovakve dogadjaje treba zabraniti!!!
Ne zato sto nemamo koga da slusamo na istim, ili sto se ne pojavljuju i kvalitetni izvodjaci sa iole pesmama vec - Pobogu, pa ovo nije festival za jednokratnu upotrebu kakvih ima (imalo) bar 5 u SR i CG........... Dodjes u Budvu, pobedis i ostanes ziv, nema veze.....
Valjda se bira nesto i neko ko ce nas predstavljati u Evropi, koja nas svejedno obozava
Prosle godine Milan iz Nev. Beba, clan zirija (nije mi idol, ni malo

, ali se slazem) lepo kaze- samo 3 pesme sa festivala su mogle da nas predstavljaju na Evroviziji kao takvoj.
Proslo je, bre, vreme pesama 'Moja generacija iz '42'. Da li neko, ko salje pesmu na Beoviziju, razmislja o njoj kao takvoj (kvalifikacije za Evroviziju), ili ide da se pojavi u SC
Od svega sto cuh (10tak, 12 pesama) jedino su imali smisla Trkulja (iako ne volem etno ni u kakvom pakovanju), i BettyBoop (steta sto nisu imale ziv bubanj, i jos 'tvrdji' zvuk.....pa nek ide zivot). Najglsnije po zavrsetku ('zvezde' - Maja Nikolic, Amadeus, a posebno Mira Skoric, su promasile ne festival, nego planetu!!!)
Mislim da su njihove pesme dostojne Grand Festivala.......
Au, nikad se necemo opametiti..... a tek pobednicka pesma - najjprosecnija pop pesmica, bez icega sto bi ikome zapalo za oko, sto bi rekao narod- luk i voda.....
Zvucno mi se najvise dopala (na TVu, bar), Sedlarova pesma, koja ima i zanimljiv, limuda- Evrovizijski tekst, koja bi verovatno na engleskom jos bolja bila za ljubavi zeljnu Evropu