Quote:
Originally Posted by caac
i ne bi me cudilo da od one jedne devojcice naprave decaka ne bi li razni perverti poludeli i pokupovali albume
|
Interesantno vidjenje stvari, ali vise nego istinito. Stvarno me zivcira sto pojedini koji misle da su strucni i koji naravno "znaju" sta publika misli obavezno okrecu sve onako kako bi po njima to trebalo da izgleda. Ima sigurno dosta primera gde se od lepe pesme napravi ultra-mega-fensi shit, kako bi pesma po njima bila slusana. Najzalije od svega sto opet ovi drugi hladno pristaju na tako nesto umesto da im kazu direktno u lice "NEMATE VI BLAGE VEZE".
Quote:
Originally Posted by caac
Inace sama pesma evrovizije je odavno nasledila popularne mapetovce
|
Da, tako ja gledam na festivale uopste. Mislim da sam na nekom forumu bas i napisao tako nesto.
@mare_ns
Quote:
Umesto da festival bude probojna tacka mladim nadama, pustaju se kreature tipa Mire Skoric (koja ocigledno ne moze da prevazidje kafansko pevanje), Maje Nikolic (JUL-ovka sa bolesno smesnim trilerima) i njima slicni. Zar ne treba publici ostaviti da presudi, a ne nekolicini "strucnih"?
|
Skroz se slazem, nego znas sta je kod nas jako veliki problem? Publika je preko medija pod jako velikim uticajem "strucnh" ljudi, pa je slusajuci "hitove" izuzetno iskvarlila ukus, tako da bi se glasanje publike i "strucnog" zirija verovatno pokolopilo. (bezizlazna situacija

)
Quote:
Ovim postom I DON'T MEAN NO DISRESPECT Oggyju i ostalim prisutnima koji su u tim vodama, ali mi je krivo sto se cak ni na muzickoj sceni (a o drugim segmentima srpskog drustva da i ne pricam) ne vidi izlaz iz trulezi i nekreativnosti.
|
Znas kako, kolko sam ja skontao na osnovu procitanog, ti i Oggy se slazete u 90% stvari. Jedina bitna razlika je u tome sto on kaze da su festivali u sustini jedna velika zajebancija (sto je u praksi ziva istina), a ti opet gledas to sa teorijskog aspekta i kazes da bi oni trebali da budu itekako ozbiljna stvar i da pomognu mladima da udju u svet muzike. To je danas cesta pojava. Ja sam, npr, imao raspravu tog tipa sa Vukom (kVu) na nekom drugom forumu, bas zbog tog teoretskog gledanja na stvari. U principu vecina tako razmislja u pocetku, da bi posle kad udju potpuno u taj svet, gledali to sa prakticne strane... Neznam, ja cu se za sad drzati teorije, pa cemo videti koliko ce to da traje...