Quote:
Originally Posted by alavuk
pa pazi , moze da stvori i "kontra-produkt" da kaze e sad cu da im se krvi napijem (sorry idekiuse  ) pokazacu im sta ja znam i umem , pa tako jos vise napreduje tj jos vise brusi svoje ja i sl. , i neka je na trekeru ako je neko nekada slusao borisa petrovica i njegove radove i poznati ljudi koji su imali opremu mogli su da mu pozavide inace skoro je vaskrsao FT2 za win 
|
Jao, BP. Dobro si se setio njega. Sta je s njim, jel zhiv? Btw, shta znash o reinkarnaciji FT za win? Bio je extra programchic [jedini je problem shto sam ja tada bio "na amigi"] (: ali s pojavom Renoise-a... sve je otishlo u buffer (:
evo mog skromnog mishljenja za TalentedDrummerov myspace music:
- 3am a tebi se spava.mp3: interesantna ideja, ali ima mnogo ponavljanja glavne teme...
- and thats how u do it.mp3: ovo mi se svidja. chill-house. mozda onaj sample shto viche "Wa Wa Wa" je preglasan i nekako mi opet predugo traje...? shta znam, ovakva muzika se slusha u pozadini, i sve shto smeta odmah se "prepozna"... mada ukusi su razlichiti [shto bi rekli - nismo svi isti]... (: nice stuff...
- always save as.mp3 - ova ideja je najbolja... podseca me na ortaka iz VA koji radi ovaj neki "fazon" u Reasonu... isto vazhi za OldSkoolElectro.mp3... Nice stuff (: preglasno ali nice.
- finally.mp3 - svidja mi se ideja... ali, opet, previshe se ponavlja glavna tema ili shta li vec... drugi deo ima mozda mnogo reverba al sve u svemu, nije loshe.
samo napred! thumbs up!