Quote:
Originally Posted by HeatMan
ma ja ni ne gledam kako izgleda.. sve jedno mi je...
znachi vi ste josh u kucishte ugradjivali izolacione materijale? ja sam skapirao da tako stizze kucishte..
|
Da stize takvo, kostalo bi mnogo vise...
Quote:
ako je tako.. mogu da uzmem opet nekog chiefteca i da ga sam zagluvim.. ili tog duke-a.. shta je to? to nema veze sa eurekom?
|
Mozes.
Duke spada u jeftina kineska kucista, ali svojom funkcionalnoscu prosto odusevljava (jos samo da je malcice prostranije, gdje bi mu bio kraj). Lako se moduje, jos lakse izoluje i akusticki adaptira, funkcionalno je i da nije nesto tanjeg lima i manjeg prostora bio bi savrsen (ali svi znamo da savrsenosti nema u realnom svijetu).
Quote:
ovi na faxu (bk) su uzeli neko "zajebano" kucishte od asusa.. stavili ga u rack i ono se chuje pa ubija.. sad su skoro menjali.. i recimo, Dushan Petrovic je predlozzio da se uzme P5B.. i to obichna varijanta..(?)
|
Ma uzmi sta ti odgovara...Dushan Petrovic??? Jel to onaj sto reklamira Cilit Bang ?

(izvini, nisam izdrzao, morao sam

)
Quote:
shatro najmanji put audio signala kroz plochu.. nem pojma.. 5 godina sam u ovome, i tek se sad trudim da sklopim shto bolju konfiguraciju da mi ne bi prshnjavao komp tek tako.. ono.. malo se brinem..
|
Shatro jeste...
Nego salu na stranu...PC je mnogo vise od pukog slaganja komponenti koje kupis danas u ducanu a za sat sklopis i instaliras win. Prica postaje jos ozbiljnija kada se radi o namjenskim racunarima. Sve zavisi opet od ozbiljnosti koja se zeli postici u odredjenom poslu (ozbiljnost - profesionalnost). Isto kao sto u formuli 1 bolid ne projektuje i odrzava vozac (on s time nema blage veze, zar ne

) vec citav strucni tim, tako i namjenske racunare ne moze raditi bas svako. Mislim moze, ali to najcesce nije to.
Zelim ti srecu u kupovini i izradi.