View Single Post
Old 27-01-2007, 02:43 AM   #6
diviner
Administrator

diviner's Avatar

Default Re: Matichna plocha PCI/PCI express problem

Quote:
Originally Posted by HeatMan
ma ja ni ne gledam kako izgleda.. sve jedno mi je...

znachi vi ste josh u kucishte ugradjivali izolacione materijale? ja sam skapirao da tako stizze kucishte..
Da stize takvo, kostalo bi mnogo vise...

Quote:
ako je tako.. mogu da uzmem opet nekog chiefteca i da ga sam zagluvim.. ili tog duke-a.. shta je to? to nema veze sa eurekom?
Mozes. Duke spada u jeftina kineska kucista, ali svojom funkcionalnoscu prosto odusevljava (jos samo da je malcice prostranije, gdje bi mu bio kraj). Lako se moduje, jos lakse izoluje i akusticki adaptira, funkcionalno je i da nije nesto tanjeg lima i manjeg prostora bio bi savrsen (ali svi znamo da savrsenosti nema u realnom svijetu).

Quote:
ovi na faxu (bk) su uzeli neko "zajebano" kucishte od asusa.. stavili ga u rack i ono se chuje pa ubija.. sad su skoro menjali.. i recimo, Dushan Petrovic je predlozzio da se uzme P5B.. i to obichna varijanta..(?)
Ma uzmi sta ti odgovara...Dushan Petrovic??? Jel to onaj sto reklamira Cilit Bang ? (izvini, nisam izdrzao, morao sam )

Quote:
shatro najmanji put audio signala kroz plochu.. nem pojma.. 5 godina sam u ovome, i tek se sad trudim da sklopim shto bolju konfiguraciju da mi ne bi prshnjavao komp tek tako.. ono.. malo se brinem..
Shatro jeste...

Nego salu na stranu...PC je mnogo vise od pukog slaganja komponenti koje kupis danas u ducanu a za sat sklopis i instaliras win. Prica postaje jos ozbiljnija kada se radi o namjenskim racunarima. Sve zavisi opet od ozbiljnosti koja se zeli postici u odredjenom poslu (ozbiljnost - profesionalnost). Isto kao sto u formuli 1 bolid ne projektuje i odrzava vozac (on s time nema blage veze, zar ne ) vec citav strucni tim, tako i namjenske racunare ne moze raditi bas svako. Mislim moze, ali to najcesce nije to.

Zelim ti srecu u kupovini i izradi.

diviner is offline   Reply With Quote