View Single Post
Old 12-01-2007, 08:34 PM   #7
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Default Re: Mislim da odustajem...

Quote:
Originally Posted by Moritz
Oggy mislim da ovde nije rec o umetnosti vec licnoj dusevnoj potrebi coveka da se izrazi kroz muziku na neki svoj nacin kakav god on bio..u Anitinom slucaju dosta visok. Iz licnog iskustva zna o cemu prica kada kaze

, vrlo cesto su ljudi koji odlucuju o porucenoj muzici (bilo za neku reklamu ili nesto trece) totalno neuki debili koji ne umeju da ti kazu zbog cega im nesto valja ili ne valja pa treba gledas u pasulj sta njima tacno treba, a najcesce to bude " nekato zvuci kao na ovoj pesmi ..." koja je po pravilu debilana . To jako iscrpljuje coveka i baca ga u bedak
Mislim da sam shvatio tacno onako kako je i trebalo i da sam tako i odgovorio.
Ja volim da verujem da prilicno dobro poznajem Anitu i da je ovo jedna od njenih emotivnih oscilacija, ali da je 100% sigurna u to, ne bi trazila i tudje misljenje.
Opet, koliko god narucioci reklama ili spica bili debili, oni traze BAS ANITU. Zasto? Verovatno zbog necega sto im se svidja kod njene muzike. E, pa ako je tako, ona ima zadatak samo da im ispred nosa stavi sebe i to je to. Pitanje pakovanja sebe je samo pitanje vestine, ali dijamant ce biti dijamant i u kartonskoj kutiji, a govno ce biti govno i u najskupljoj ambalazi.
Njeno je samo da zapakuje SEBE u trazenu ambalazu i to ce uvek da bude ona. Ni ti, ni ja, niti bilo ko drugi. Ona!
Ja sam slusao te njene "prodane" radove i uvek sam cuo nju kao zajednicki sadrzalac isto kako sam to cuo i u njenim umetnickim radovima. DAkle, nasa prijateljica trenutno problem forme koja je nervira, konvertuje u problem gubitka sebe, sto je, slozices se mnogo opasnije, pogotovu, ako to i nije slucaj.
Pozdrav

http://www.sunflower-fest.com/

Oggy is offline