View Single Post
Old 30-10-2006, 03:02 PM   #20
kok
Junior Member

Default Re: Preko kamene vune

poZ svima

hvala na savetima

evo usput neki linkovi koje sam nashao

to da li je kanzerogena ili ne je diskutabilno i nije me toliko zanimalo da ode tema u tu stranu. sada ako gledas ZVANICNO - nije "kancerogena"... ali 1994 je bila proglasena kancerogenom... pa sad opet 2001 cini mi se nije vise na listi tih toksicnih stvari
ali kazem to je sve corava posla nisam ni mislio da je zdrava kao leba
i ne znaci mi mnogo to etiketiranje americkih agencija koje su zaduzene da objavljuju svoje nalaze... pogotovo kada su tako raznovrsni i neodlucni... mislim... takvi materijali se koriste vec decenijama u izolaciji i ostalim oblastima... i sta sad oni ce kao da objave svom tom narodu iz vedra neba kako je to losh materijal itd itd. opet ja kazem jedno pa odem u drugom smeru ko sa ovom temom

http://www.atsdr.cdc.gov/toxprofiles/tp161.html#

www.atsdr.cdc.gov/toxprofiles/tp161-c6.pdf

http://www.atsdr.cdc.gov/DT/fibrous-glass.html#top

nego hvala sto ste mi rekli ovo za najlon preko vune... to me je zanimalo

@ boggy

fala na dobrodoslici

jeste na te cvrste ploce fiberglassa mislim

ma i ja sam zakljucio da tu nema efekta istog kao kada nije upakovan u najlon
samo odbijam da se pomirim sa time skapirao sam cim nema protoka vazduha nema ni istog efekta... a cuo sam da bash upijaju zvuk kao crne rupe... puno ljudi ih koristi.

Ja ci dalje da ih stavim u bass trap-ove u coshkove mislim sa ivericom ispred i lepo da ih sklopim bez ikakvih rupa
a za ovo ovako da ih kacim po zidovima samo sa presvlakama... ne znam videcu
bash mislim da mi nece koristiti mnogo za viskoke frekvencije ako ih umotam u nesto plasticno... prilicno sam siguran da ce se zvuk odbijati

a za azmafon... pa co sam ja za to odavno hvala na prporuci opet
videcemo sta ce biti. Najmanji je problem da ja odem po azmafon
nego me ovo gore izjedalo pa moro da pitam sta i kako...

ziveli
kok is offline   Reply With Quote