Re: sad i zvanicno
opet je to sve individualno od label-a do label-a , neki deluju cisto na web-u(forumi , newsletter,myspace,ca i direktni mailovi kod izdavackih kuca / dj-eva pa ko voli nek izvoli znaci nema sad neko da se iscima da pusta na silu mada mozda ima takvih slucajeva) neki deluju i sa diskovima u smislu da svi izvodjaci budu na nekoj kompilaciji ili cisto njihovo izdanje sto je retko ali opet onda vise nije free vec se to naplacuje za obicnog korisnika tj konzumenta , imam ja spremljen ceo album jos od marta 2005-e , raznorazne stvari su se izdesavale trebalo je to da bude izdato za jednog naseg giganta , da ne pricam sad tu tuznu pricu , pa posle nekog vremena tj ove godine trebalo da izadje za neki nezavisni label pa nam je na kraju pukao film pa smo sami odstampali omote kupili kutije , sito stampu na diskovima i ostalo , za dalje cemo videti kako ce ici ovaj ep skoro je izasao pa je rano nesto odlucivati mada mislim da cemo i dalje raditi sa njima , nisu nam nista trazili da menjamo, generalno mi smo otvorili karte i oni nama rekli su nam neke lepe planove za buducnost oko njihovog label-a razne promocije , videcemo nesto i ovde da se desi ukoliko je to moguce,sto se tice vremenskog intervala od nudjenja do zakljucivanja proslo je veoma malo nesto malo manje od nedelju dana(sto je neki prosek mada opet zavisi od label-a koliko je popularan,dal bilo za vinyl cd , mp3 izdanje) da nam jave e svidelo nam se hocemo da izdamo, jedino smo cekali par dana datum izdavanja ali i to je brzo reseno

xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda"
|