Thread: Vangelis ...
View Single Post
Old 23-10-2006, 10:21 AM   #1
SHIVA
Psiho

SHIVA's Avatar

Default Re: Vangelis ...

Quote:
Originally Posted by Moritz
@ shiva
sve ovo samo govori o tvom istinskom poznavanju muzike. Cenim tvoj subjektvini dozivljaj ali neke stvari ipak nisu toliko "subjektivne".
Sve je subjektivno, pa i tvoja (i moja) vizija istinskog poznavanja muzike. Mozhda sam chuo daleko bolje muzike od Vangelisa pa imam drugachije referentne tochke od ostalih istinskih poznavatelja glazbe? Mozhda samo nemam ukusa, a mozhda ga drugi nemaju. To shto pola zemaljske kugle slazhe da je Vangelis do ibera ne znachi bash nishta osim da se svidja vrlo shirokom krugu ljudi. Ja sam vech X puta spomenuo Simon Postforda i projekt Shpongle koi muzichki i produkcijski pojede Vangelisa i sve njemu slichne. Vas vechina nikad nie ni chula za njega pa vam zbog toga nisam rekao da ne poznajete glazbu i da se ljepite na komercijalnu i sladunjavu glazbu.

Quote:
Originally Posted by Moritz
P.S. nigde ne pise da neko mora da voli Vangelisov rad, ali da postuje to svakako da.
Jesam li ja rekao da ga ne poshtujem? Totalni ste paranoici... kad chovjek ima drugachije mishljenje od drugih to odmah interpretirate kao neposhtovanje!? WTF?

Dobijem ospice kad se netko postavi kao mjerilo istinskog poznavaoca glazbe i sudi o poshtovanju temeljem nechijeg subjektivnog dozhivljaja holivudske i MTV glazbe.