View Single Post
Old 13-10-2006, 01:22 AM   #19
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Default Re: misterija zvana madona

Quote:
Originally Posted by DaBear
Pa sve pesme koje William Orbit radio za nju, on je radio SAMO MATRICE i onda je ONA pisala tekstove i melodije za pevanje...AKO NISTE ZNALI!!
Ona radi skoro sve linije za pevanje i sve tekstove - pogotova na zadnjih 3-4 albuma....
I zna zena tacno sta hoce, i kako to da dobije...
a vi je jos poredite sa Cecom i Brenom???????

eto koliko ljudi nemaju pojma..i samo nabadaju..
Kao sto rekoh...

@ Avax

Ne moras da se slazes sa mnom, vec je dovoljno da poslusas muziku iz filma "Evita".
Takodje si izjavio kako "Solo pevacice ionako nemaju pojma sa pevanjem" . Verovatno zato sto su se za to skolovale, kao i sto kardiolozi nemaju veze sa medicinom i kuvari veze sa kuvanjem.
To mozes da mozda prodas nekome ko je jadan neuk, ali meni, koji je to sve, pa malo vise prosao, tesko...
Ovo ne govorim da bih se prepucavao, vec zbog ljudi koji su ili mladji ili nemaju dovoljno iskustva, te bi mogli da uzmu za ozbiljno ovo sto ti tvrdis.

Idemo korak dalje. Reci mi jednu nasu pevaljku ("pevacicu") koja bi mogla da bude barem do kolena Madoni? Pri tome se vrednuje i sam izraz koji na srpskoj sceni tesko da postoji jos od Nade Knezevic i te stare pevacke ekipe koja je u svoje vreme bila napredna, a sada samo ima svoje naslednice (nista se tu bitno nije pomerilo).
Koja bi to mogla da bude? Leontina? Eno, imamo "Leontinin" Frozen (Cini mi se da se zove "Daleko"...Nema reci od toga da je negde MAdona potpisana, ali ipak), pa uporedi sa originalom... Ako se uopste u jednom danu o tome moze pricati.
ALeksandra Radovic? Evo, ostavljam tebi da mi imenujes nekoga.
MOzda i postoji, ali ja ne znam...
Mozda ce i MAdona resiti da prestane da se bavi muzikom zbog toga?
Ona je mnogo vise od pevaljke koja peva pesmu od 1000 evra. Ona je aktivan i krucijalni ucesnik stvaranja svoje muzike i tu pravi bitnu razliku medju njom i ostatkom estrade (svetske, o domacoj da ne pocinjemo).

Naravno, uvek postoji mogucnost da ceo svet gresi.

http://www.sunflower-fest.com/

Last edited by Oggy; 13-10-2006 at 01:29 AM.
Oggy is offline   Reply With Quote