Quote:
Originally Posted by Sandzama
@ Vrach
Evo moje misljenje (ako nekom nesto znaci), s obzirom da pratim ovaj i slicne stilove muzike vec goodinama  . Znaci, slusah u raznim kolima, laptopima i na svom, kakvom-takvom, monitoringu  ...
Ovo zvuci kao pokusaj "proizvodnje", tzv. francuske skole (neodoljivo me podseca na Stardust i klonove), uz dodatak soul pevaljke  ... ALI od pre par godina...
Ljiga ili ne, -meni licno, i ljudima koji su slusali sa mnom, pesma jednostavno NE RADI!
Nigde ne cujem taj MEGA-sound, o kome cesto pises... mislim, jednostavno, utisak: vrlo mlak i neubedljiv
Takodje, ne cujem nikakav (tvoj) licni pechat... nigde...
E to je sve, mozda namerno, tako jer kapiram da insistiras na tom "industrijskom" (  )fazonu
|
Prvo, ovaj sound nema veze sa "farncuskim soundom" o kome pricas. Ovo je cisti "old school" soulful house (kao na pr. Shapeshifters, itd..) sample sa stare ploce i novi vokal, diva style! Francuzi su imali totalno drugi pristup i fazon...ovo je Soulfuric, Swing City, Hed Kendi, fazon....tzv girly house!
Nijanse su u pitanju i onaj ko treba da zna - zna.
A pesma nije vrsta pesme koja dolazi do punog izrazaja u kolima ili laptopu...prvenstveno je za klubove.
sto se tice mog pecata..nema ga, jer netreba nista da se pecatira...! Sta? gde? Ovaj stil muzike ne ostavlja mnogo mesta za eksperimentisanje...ljudi / DJ-i znaju tacno sta hoce da cuju +/- malo...sve van toga, vise nije TO i postoji sansa da prodje neshaceno...
Sorry - znas ono: 'sve isto samo MALO drugacije"! i to je to...