View Single Post
Old 10-09-2006, 08:53 PM   #28
SHIVA
Psiho

SHIVA's Avatar

Default Re: Nekoliko trance pitanja

Quote:
Originally Posted by markoff
Ne svidja mi se gde je otishla tema al ajde...

...ipak treba razgranichiti ono shto radi ekipa Buuren,van Dyk,Corsten, Tiesto , Above&Beyond i ostali od onoga shto rade Hallucinogen,Man With No Name ,Astral, Miranda, Infected Mushroom itd...
ni meni se ne svidja ali jebi ga... velichina chovjeka je u prihvachanju neizbjezhnog i strpljenju

Shto se tiche podjele i odvajanja "krushaka i jabuka" mislim da se ne morash opterechivati. Muzika se djeli samo u dva pravca: dobra muzika i losha muzika. Sve ostale podjele su izmishljene zbog potreba marketinga a sada gotovo formiraju ljudski dozhivljaj glazbe. Primjerice paradoksalne situacije gdje klinac slusha samo jedan bend iz jedne "vrste" glazbe i sve ostalo mu je sranje. Jasno, svaka 3 mjeseca promjeni "bozhanstvo" i vjeruje da zapravo voli slushati glazbu i da u njoj uzhiva. Takav ima potrebu djeliti glazbu na vrste i tipove i pri tome omalovazhavati sve druge vrste i tipove koje trenutno ne slusha. Tako izgleda kraj ceste koja pochinje s podjelama glazbe na zhanrove. Stay off that road. Sve shto te zanima o glazbi ionako je neprevodivo u rjechi i nedjeljivo na zhanrove.