Quote:
Originally Posted by boggy
Perune, ako ikako mozes, pokusaj da ne provociras nepotrebno prepucavanje. Ja tebe nisam napadao, niti sam imao tu nameru, zao mi je ako si to tako shvatio.
Molim te da ponovo procitas moj post, ALI bez "predubedjenja" da sam ti NEPRIJATELJ... i svaki pokusaj da se nesto novo napravi ja cenim i postujem, ponajvise zato sto je takvih pokusaja izuzetno malo na ovim prostorima, i to sam ti vec rekao.
Drago bi mi bilo da nastavimo diskusiju, ali DISKUSIJU od koje ce clanovi ovog Foruma imati neke koristi, nesto nauciti, za to inace nemaju prilike, nemaju skole za to, pricali smo vec na tu temu... ovo dalje nema smisla na ovakav nacin nastavljati.
pozdrav
bogi
|
Sa moje strane nije bilo nikakvih provokacija, vec odgovora na, po meni, iste sa tvoje strane...
Ne kazem da je svaki tvoj QUOTE bio provokacija, ali nisam slep da ne prepoznam sarkazam i ironiju kojima si iste sharao!
Nemam nameru da se prepucavamo, inace te ne bih zvao da i sam chujesh ovo sto pravimo i, svakako, ne bih zeleo da chujem tvoj zvuchnik...
Dakle, nemoj sada ti mene da kapiras pogresno... Slicnu situaciju sam imao skoro sa jos jednim chlanom- Bassystem-om! Ko je sta mislio- ne znam. Ko je sta napisao- to vidim!
Slazem se da treba da budemo konstruktivni, ali takodje nemam nameru da prelazim preko sitnih insinuacija... A bilo ih je... prochesljaj i ti svoje postove!
U ovaj thread sam se umesao iz najbolje namere, mislim da se secas!
Pozdrav... Nema prepirki!