View Single Post
Old 22-06-2006, 06:40 PM   #23
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: Mix Room monitori

Zdravo Perune,

Nisam Arthur, no nema veze... da objasnim

Quote:
Originally Posted by perun
1032 je najgori Genelec ikad! Ako prichamo o duelu, nadjite 1031, jedini ozbiljan manji Genelec! 1032 je problematican zvucnik sa ogromnom rupchagom u srednjem spektru, tako da, ako je vas zvuchnik tu izrazeniji, trka nece biti ravnopravna... Tj. imacete utisak vece preglednosti na vasem... Pretpostavljam. Mislim, ja ne znam sta ste napravili... Ali opet, 1032 je "tanak" u srednjima...

Pozdrav...

Mi nismo odbili ni jedan poziv za uporedni test, odnosno "duel" sa SuperMEE koji nam je bio ponudjen. Pri tom ja licno ne postavljam pitanje koji ce to biti monitori sa kojima ce se "rvati" SuperMEE ... svejedno mi je. Svi koji su danas u upotrebi na ovim prostorima su meni sasvim u redu... mozes to zvati inzenjerskom sistematicnoscu... ako zelis
Zanimljive modele za moguci test su predlozili sami clanovi Foruma u threadu u "Promociji radova", ukljucujuci i mene samog.

Ponuda od strane BoZo Electronics za testiranje je otvorena odavno, i sve pozive prihvatamo, a postojecim monitorima ne gledamo "u zube", jer nam nije to cilj... Postojeci monitoring na nekom mestu je posledica necijih mogucnosti, afiniteta i kojecega drugog... a to definitivno nisu stvari o kojima mi konkretno trebamo da brinemo.
Mi smo svesni da trosimo nase i tudje vreme, ma koliko ono bilo kratko, i da smo mi prvenstveno gosti... prema tome... ako imas predlog, slobodno ga iznesi, pa cemo i tamo da se pojavimo, naravno ako vreme i obaveze dozvoljavaju u obostranom smislu...

pozdrav

bogi

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
boggy is offline   Reply With Quote