Pa to ispade "kao na seoskoj proredbi" po tebi matori?
Ja upravo pokusavam da se opsetim da li je u Srbiji odrzana bolja svirka u poslednjih 15 godina, ali vidim da sam se grdno presao...
Zanima me sta to nije bilo u redu?
Sting nije dobro pevao ili svirao?
Dominik nije dobro svirao?
Onaj neupadljivi gitarista sto dobro svira nije dobro svirao?
Nisu zvucali kao bend?
Istina bile su dve matrice u "Why should I cry for you" i "Desert rose", ali su to bile neke specificne stvari koje su morale da idu tako, a ceo bend je svirao, nije bilo slepanja.
Drugo, ovo je jedna od "top 2 ever" Stingove svirke (ova i Sting u Oslu), pa bi po tome ispalo da covek bas i nije nesto...
To sto je bilo vise "Police" je iz razloga sto je ova turneja, kao i knjiga "Broken Music" posvecena periodu njegovog zivota pre i za vreme grupe Police (vrlo malo, cisto informativno novijoj istoriji), te otuda izbor kakav je bio.
istina, ja bih lako mogao bez "Desert Rose" i "Every breath", ali vecina voli...
Nego, evo ovako, ako mi kazes dve svirke ili barem jednu odsviranu kod nas koje su bolje od ove sinocne, ja cu to prihvatiti, a verovatno i svi ostali kao argument.
Ovako sticem utisak da po tvom misljenju, Sting ima dosta da poradi na sebi u narednih par godina, da bi zadovoljio tvoje kriterijume...
Moguce, da si se zezao, pa u tom slucaju, sve ovo sto sam pisao, slabo vredi, ali si mi delovao prilicno ozbiljan .
Mozda gresim?
Pozdrav!