View Single Post
Old 01-06-2006, 10:23 PM   #110
perun
Pro Member

perun's Avatar

Default Re: Poslusajte i prokomentarisite!

[quote=DaBear]
Quote:
Originally Posted by Oggy
Upravo o tome ti pricam... Jos uvek nisam cuo sta konkretno ne valja i sta treba da ispravim.... I kako?

evo: bubanj - groove ne radi sa vibe-om od pesme, zvukovi mnogo agresivni, ritam nema dusu...krut. Znam, kazacete - elektronika, ali moze to mnogo bolje
Ima neki zvuk - kao glas ide aaaaajjjhhh...totalno van konteksta! ne pripada tu!
Hor - cuje se da je preset, "ocigledan" zvuk..PREJAK!
A kad smo vec tu, gde je u pesmi takozvani, srednji deo (middle eight) gde pesma, za vrlo kratkih 8 taktova (zato se zove "srednjih osam!") ode u neku novu harmniju pa onda ode u refren i tako pojaca zadnji refren... ?
Struktura pesme nije dobra...
A jos nesto...STO NE POTPISETE TE SILNE UGOVORE AKO SU NA STOLU????

Nevezano za nase rasprave od ranije... Stvarno si me "dokusurao" najavom svog "obrazlozenja" koja je bila tako pompezna... Tj. samim obrazlozenjem! Veruj mi, chak bi i Djogani profesionalnije "docharao" nedostatke u nekoj pesmi, pogotovo sa produkcijskog aspekta! To o cemu ti pricas nema veze s mozgom, zvuchi kao najsubjektivniji moguc proser, pogotovo nakon onakve pompe... Svi su chekali da dash svoj SUUUD, Vrach! A ono... Toliko priche o poznavanju filozofije diskografa u UK, takve mega karijere u Londonu, a takav odgovor??? Stvarno, svaka chast... Ako zbog ovoga sto si ti naveo ne valja ova pesma, lako je! Ako je do miksa, super... Smiksaj mu je ti... Popravi te sitnice... Pa ce "zbog tebe" verovatno potpisati ugovor!!!??? Prijatelju, sumnjam da to ide bas tako... Zaintrigirali su me tvoji izuzetno banalni, a vrlo arogantni postovi, nego... OK...

A ovih tvojih 9 miliona primeraka... Chestitam! Iskreno nisam znao da si tako zajeban britanski autor, mislio sam da radis remikse i slicno, ali ocigledno se zajebah... Svakako, puno srece! Samo cepaj!

A da, da ne zaboravim... Od svih tih silnih Stingova i Gabriela koji prolaze kroz tvoj hodnik... pomenuo si ih iznad... Jel' se zaustavio neko kod tebe ikad? Mislim, pitam, stvarno me zanima... U stvari, sta jedem govna... Sigurno jeste!!! Cim ti je tiraz 9 miliona!

Pozdrav!

P.S. Meni se stvar iskreno ne dopada bog zna koliko, a kao ni do sad, ni sad necu komentarisati tudj rad... Mislim da to i nema mnogo smisla. Ali furajte svoju prichu, verujem da znate sta hocete... Ako ne znate... Onda, nek vam je sa srecom!
perun is offline   Reply With Quote