Quote:
Originally Posted by DaBear
...Opet sam poslusao pesmu (ovoga puta do kraja) i definitvo treba da se promeni sto sta - ali ima potencijala...Ima tu par dobrih linija, i treba da se izbaci puno toga. I novi mix, balans instrumenata nije bas najbolji..a bubnjevi su totalno pogresni..
defrag - ponesi fajlove kad dodjes u London...poslusaj grupe AIR (Francuzi),
Royksop ,,,mislim da je to pravac koji bi trebao da se sledi. Nisi daleko - a opet si daleko..sto bi rekli!
Jedno je sigurno - ovako ne moze da se potpise..pozdrav
|
Hahaha...
Kriza na zapadu, mora da se nabaci koja "tezgica"... ?
Bilo bi mi izuzetno drago kada bi precizirao svoje kritike, barem izrecene javno, kako bi mi znali sta da ispravimo. Ipak ovo nije London...
Cak mi se ni onaj London u Londonu nije cinio bas kao London...
Ej, nego bez zezanja, "pogresan bubanj" je neprihvatljiv termin (koliko i "pogresan zivot", "pogresna emocija"...) dok ne znamo sta je pogresno u tom bubnju. Sta je to u balansu instrumenata sto "nije bas najbolje" i sta je to sto ce Defragmenta "pribliziti" "daljini"?
Ja kada dobronamerno dajem kritike, ja tacno kazem sta ne valja, da bi taj neko to mogao da koriguje. Ako postoji tako nesto u ovom slucaju, molio bih vas da mi na to ukazete, ali konkretno, bez filozofije, mudrovanja ili raznih "prigodnih" epiteta koji bi okarakterisali tudj rad ( u negativnom kontekstu), a nista drugo ne rekli...