Quote:
Originally Posted by p.e.r.u.n.
Posto smo relativno skoro (nakon kupovine miksera i gomile outboarda) krenuli u ozbiljno ozicenje studija, naslusao sam se gomile prica. Jako je tesko odluciti se za neku kombinaciju, dok se ista ne proveri. Naime, posto smo dobili originalne multicore (srecom oko 200m) uz SSL-a, o njima nismo razmisljali... ali vezano za Bantam TT kablice, jos uvek nisam skapirao sta je najbolje... Moj prijatelj LACKY voli VanDamme i kune se u isti, ali mislim da cemo tu TT kombinaciju zavrsiti sa Mogami gotovim kablovima...
Odgovor bi bio... najbolja je kombinacija, jer ako postoje EDAC konektori na stolu, kao u nasem slucaju, moraju se lemiti multicori na pinove, znaci DIY, a kazem, te originalne kablove smo dobili... a za sve ostalo toplo preporucujem Neutrik konektore, jer su provereni, pogotovo skuplje serije, pa zagrejte lemilicu!!!
Po meni... Mogami, VanDamme, Belden... i na kraju Neutrik!  Mada mnogi hvale i one Suboticke ( mozda gresim ) kablove, kojih vise nema, cini mi se...
|
Nisu suboticki, novosadski Novkabel, krepali su prije mnogo godina. Bilo dobro nekad...
Mogami patch kablovi su skroz ok, imamo dosta komada, i nisam imao problema...Ako imas kombinaciju u US, ima varijanti da za manje para dobijes setove po 10 komada, izadje nesto oko 130$