Quote:
Originally Posted by lowrider_vbk
evo mene zanima mo?e li mi neko objasniti jednu stvar na cubaseu kako se dodaje na neku pismu tuc tuc tuc
|
Chain ti je (unazad) Cubase-Kartica (soundblaster ultra giga ZX Spectrum)- Preamp (ne?to od Behringera) - DI- (isto od behringera)- Mikrofon (sm57 obavezno, jer bolje trpi pritisak)- ti i neka maloletnica kojoj objasni? da to sve nije radi niskih strasti, već da ?rtvuje svoje mlado telo radi tvog muzičkog napretka, i da će je ceo svet znati po tom hitu koji pravi?. E sad gde tačno da uperi? mikrofon da bi dobio maksimalan tuc-tuc, to već ne znam, probaj sam, a i neke stereo kombinacije mogu da urode plodom

Znači samo pusti? pesmu, i dok dodaje? tuc tuc, pazi? da bude? u ritmu, ako ti je problem prvo ve?bajte uz metronom, groove je najbitniji!!!
Zadovoljan obja?njenjem?
Eto, ako ja nisam spreman da pohitam početnicima u pomoć, ko nije?
Btw, da, ono je dobra ideja iz prvog posta, a ne znam da li ste razmi?ljali da sa glavne strane mo?e da se uđe na deo sajta gde bi se nalazili članci, tj tutorijali, koji bi se čitali, a ne bi bili u formi tema? Ne?to gde bi bila napisana upravo ta uputstva za početnike? Znači sekcija sajta.