View Single Post
Old 28-03-2006, 12:36 PM   #60
idekius
Mason

idekius's Avatar

Default Re: TOTO - najprecenjeniji band ever

Mala ispravka... moj drug lala i becar je zaboravio nesto...

Perun je bio jednom, ili dva puta banovan pre toga... kompromisno, da bi mu skrenuli paznju na ponasanje... "Vece staraca" ovog foruma je par puta "zasedalo" po tom pitanju i pokusalo se sa privremenim banom, ako me secanje dobro sluzi... Ne secam se na koliko je bio banovan... nedelju, ili dve... Cilj nam je bio da ga zadrzimo na forumu, a da mu se stavi do znanja da vredjanje i vulgariteti nisu dozvoljeni... licno sam, verujem, bio korektan prema njemu, a i on prema meni... cak mi je dao na PM par korisnih saveta u vezi kupovine NS10M koje sam bas u to vreme uzimao... Jednom mi je i prijateljski objasnio da su njegovi postovi pogresno shvaceni i da mu nije cilj da lupa packe onima koji imaju manje opreme, ili su krace u poslu...

Nazalost, to iz njegovih postova zaista nije moglo da se zakljuci... Verujem da on tako zaista prica i da je to njegov uobicajeni ton, ali ti ga Zagore poznajes i tebi je to jasno, onaj ko ga nezna, to ne moze da zna...
L&M, kad, medjutim, dakle, problema je bilo i ranije, a ovo sa Maxom je bio finish i umesto Maxa je mogao biti bilo ko... Njegov stav se tumacio kao "adje sklanjaj se malisha" i cesto su sevale varnice...

Sto se tice Maxove sujete, ja nisam zakljucio tako nesto. Sa Maxom se druzim godinu, godinu i po dana, radili smo tri pesme zajedno, razmenjivali misljenje o opremi, tehnikama rada, vise puta bio kod njega kuci, isli zajedno u Budvu, Zrenjanin... Siguran sam da Max nije ni sujetan ni hvalisavac i mislim da svi koji smo duze ovde to znamo... Pa ja sam tek pre neki dan saznao sta je od pesama radio Max i to sasvim slucajno u nekom bezveznom razgovoru... Covek mi se nikada nije ni pohvalio ovim, ili onim... Sujetni ljudi se ne ponasaju tako...

Ja sam sujetan, ali to nekako kontrolisem i trudim se da se ne vidi jer znam za to

Peruna bih opet voleo da vidim na ovom forumu jer verujem da pripada ovde... on je covek iz posla, verovatno o.k. lik i neznam sta je tu toliko tesko da sam sebe cenzurise i da obrati paznju da svojim postom ne uvredi nekoga ko to nicim nije zasluzio... Kad ljudi nisu besni, kuca nije tesna