View Single Post
Old 28-03-2006, 10:57 AM   #57
Max
Pro Member

Default Re: TOTO - najprecenjeniji band ever

Quote:
Originally Posted by zagor
Oggy, bas sam se nesto zainteresovao i pretumbao malo history u SEARCHu. Nasao sam taj "okrshaj" vezan za Maxa i Peruna... Zanimljivo, ali ako te ne mrzi, obrati paznju isam... Perun prica sa ostalima ( svojim standardnim tonom, ne vidim neku agresivnost.... doduse, dobri smo prijatelji ) o Yamahama NS10M... ti ga pitas da li zeli da navodjenjem svog monitoringa istakne kako ima pare ili kako je nadmocniji od drugih ovde... to je nevazno... bitan je epilog gde se MAX pojavljuje sasvim slucajno i pocinje da pljuje poslednji Karleusin album, a cini mi se da to nije bila tema threada, niti se u bilo kom smislu uklopila u isti...

Ako pricamo o sujeti, bez ljutnje, u svim tim postovima najvise sam je osetio kod Maxa u tom momentu... kazem, sumnjam da gresim jer coveka poznajem jako dobro, mnogo stvari smo i radili skupa ( pricam o Perunu )... Tako da mi je utisak, posle male pretrage, isti... mnogo sujete i nepotrebnih varnica... a za taj PM, nema govora, teske reci... ali na PM-u.

Ovo pisem vise tebi direktno, kad smo vec dotakli temu... slobodno obrisi posle ovaj moj post, nebitan je za TOTO... mada je i TOTO THREAD izgubio smisao, skoro vec na samom pocetku...

Pozdrav...
..... odgovoricu kratko , posto ce mi prvi slobodan dan biti verovatno pocetkom avgusta ....

Naravno da nisam sujetan .... dosta clanova me poznaje i zna koliko puta sam pomogao svima .... mislim da je sujeta iskljucena .... da me znas ovo ne bih morao da pricam ......

Perun je bio opominjan par puta jer je svima isao na zivce precestim nevaspitanjem i grubostima kao i vredjanjima i stavom kako jedino moze da se radi sa vrhunskom opremom ..... i da ako je nemas ne treba ni da se bavis poslom

.... imam zivi dokaz da ne mora ..... i svoj a i gomile mp3 jeva na netu koji dokazuju suprotno ( ali necu u ovu diskusiju )

...... posle 1000 " prodavanja pameti " ja sam SAMO JEDNOM porukom rekao da ako ima takav stav mora to da dokaze zaista kvalitetnim radom .... kog ne cujem ...

.... zasto je to uvredljivo ????

..... i gde je tu sujeta ????

.... dovoljno bi bilo da je downloadovao neki njego mrak mp3 i svima da nam zapusi usta ....

... a to sto ti kazes " Perun prica svojim standardnim tonom " ... sta to mene briga ???

kad komuniciras sa drugima ipak se trazi neki odnos koji je kulturan , a on neka prica svojim standardnim tonom ljudima koji zele da ga slusaju .......

.... to mu ne daje nikakvo pravo da maltretira druge .....

ovim nemam nameru da vracam nesto sto je zavrseno , on naravno moze da dodje pod nekim drugim nickom ( niko mu to ne brani ) i da savetuje druge kao i da nauci od istih , a i ne zelim tebe da uvlacim u tu pricu

samo mislim da posmatras jednostrano pa htedoh da ti kazem drugu stranu

Sa druge strane on je vec vredjao i javno ( samo je brisano ) tako da nemas prave podatke , a sva njegova vredjanja su editovana tako da ti se verovatno zbog toga cini da je bio pristojan i umeren ....... veruja da nije ....

odoh da radim ....

Pozdrav
Max is offline   Reply With Quote