Re: zavr?na obrada zvuka
Procitao sam sve postove jos jednom, da dobro skontam.
Mozete se vi mene ismijavat il zajebavat kolko god hocete, ne brine to meni, meni je bolje da mi kazes istinu neg da branis moje osecaje, bilo ko.
Dalje moj jezik, mozda govorim smesno, i ne znam se dobro izjasnit, al mozda koliko vi godina imate iskustva sa muzikom ja toliko jezika i govorim, ponosan sam stime sto ja kako tako govorim vas jezik, a vi moga jezika ne bi znali ni jednu rec.
OFF me je pitao pitanje a odgovor je da to radim u PRO TOOLS, gde je i najbolje, sad mozete vi skakat iz raznih razloga da nije tako, al za mene jest a i za mnogo njih.
Sto se tice to o vezi WAVELAB isto i o tome na gornjem postu sam rekao, jer vise NEISKUSNIH ljudi mesaju WAVELAB, TRACKS, IZOTOPE OZONE il takvih stvari, pa uporedjivaju WAVELAB i TRACKS, Jel to uopste ima ikakvu smislu? Zato sam dao tako prost odgovor na to, jer to su 2 razlicne stvari, jer vidim vas, posebno JUGOSLOVENA, neko podigao 400$ comp na credit u CIRCUIT CITY i odma na forum da drzi PREDAVANJA o MASTER i PRODUKCIJA, to jest malo smesnokod vas.
A slobodno i dalje gde god mislite da gresim, ispravite me i bicu vam zahvalan.
Stojim iza toga sto kazem i sto sam rekao, ako neko hoce dokaz mogu i to.
Pozdrav jos jednom.
|