View Single Post
Old 22-01-2006, 02:48 PM   #29
bgkalimero
Junior Member

bgkalimero's Avatar

Default Re: najbolja produkcija u 2005

Quote:
Originally Posted by zagor
Da se razumemo, Negative je najkompaktniji i daleko najbolji od svega navedenog ( objektivno ) iako se meni generalno ne dopada!!!

I da ponovim, to je trenutno najozbiljniji studio u drzavi, ali portfolio im je ispunjen gomilom losih snimaka. Za to su krivi "VOZACI" koje sam pomenuo.
Slazem se da se vozaci jos uvek ne snalaze u formuli 1! Doduse kad je u pitanju ljubljanski Metro, moram priznati da sam bio i radio u tom studiju (ne Colica, ne brinite ) i da je njihovo ljudstvo izvanredno. Snimatelj je Janez Krizaj, basista nekadasnjih Videosex, izuzetno talentovan, edukovan i iskusan dasa. Dakle, zaskripalo je negde drugde...

Sto se tice Pinka i nasih vozaca, ne znam sta da mislim. Svi ulazu u opremu a niko u ljude! Zasto niko nije poslat na placeno skolovanje u SAE ili negde? Nama je u drzavu stigao SSL u trenutku kada ga u svetu zadrzavaju samo najveci i najskuplji studiji! Kasnimo tridesetak godina! Pitanje ljudstva je pitanje koje treba postaviti vlasnicima kvalitetnih domacih studija a ne ljudima koji se sada na toj opremi snalaze kako znaju i umeju...

Sto se tice Negativ, slazem se da je to nas najbojli rock bend, a takodje mislim i to, da im poslednji album zvuci ubedljivo najlosije od svih. A ko je to radio?