Thread: Woofer problemi
View Single Post
Old 08-12-2005, 02:23 AM   #6
LORD
Junior Member

Default Re: Woofer problemi

@STATUSBAND, zahvaljujem i tebi na odgovoru. Vidi?, ovo ?to si mi predlo?io - uop?te mi nije palo nikada na pamet! Moja gre?ka, priznajem, po?to sam uvek bio za ono - bolje da je novo i original, ali........ Ba? ću da proGooglam i da pogledam ?ta mo?e da se nadje i gde. Da objasnim jo? malo neke stvari. Za bubnjeve i za bas, kada idem stereo - sve mi je podeljeno, samo kick i bas gitara su u "sredini" i naravno - bez reverba. Kada sam "sredjivao" za 4 izlaza, bas gitaru i KICK sam stavio na 3 output, a sve ostale udaraljke na 4 output. Tu je mo?da i gre?ka! Tačno - da mi je bila bolja kontrola - expresion pedala za "desnu ruku", 4 potenciometra na mikseti, ali gubila se je stereo slika bubnjeva! A i nisam ba? siguran, opet da spomenem diskutabilno "bas pojačalo" - kada u njega idu bas gitara i kick zajedno- sa trećeg izlaza Korga, da ne nastanu i tu neki rezonantni ili drugi zvučni problemi i opterećenja! Kada smo već razvili diskusiju, da pitam i ovo: Ako se ipak stavi plus jedan ili dva subwoofera, da li će i tada biti bolja kombinacija da opet Korg ide preko 4 izlaza? /Pretpostavljam da jeste.../ Zahvaljujem i pozdrav.
LORD is offline   Reply With Quote